Månesten, 25 kg.

1.595,00
( 1.276,00 )
Månesten er naturlige sten der er super velegnet til eks. opbygning af Malawi eller Tanganyika cichlide biotoper.

Med månesten akvariedekoration får du 25 kg sten i forskellige størrelser og former. 
Stenene er lyse og varierer i nuancerne, som beriger dit undervandslandskab med en masse flotte farver. Stenenes struktur skaber uendelige valg for dekoration. Uanset, hvilken vandtype dit akvarie bruger, så passer akvariedekorationen hertil, dog er månesten er naturlige sten der er super velegnet til eks. opbygning af Malawi eller Tanganyika cichlide biotoper.

Model/varenr.: AT312
Vægt: 25
Lager: På lager

Månesten sten passer perfekt til alle former for landskaber, da stenene ligger separat og er derfor ikke afhængige af hinanden. Stenenes farvenuancer er rigtige flotte i kombinationen med alle former for rødder og planter.

Månesten kreerer muligheden for, at du kan skabe et væld af unikke opsætninger, som ingen andre akvarier har set. Stenene kan stables, vinkles eller placeres enkeltvis. Med månesten er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan opsætte. Du kan bygge en bro, en hule eller noget helt tredje. På grund af stenenes unikke karakterer skal du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt du har plads til stenene eller ej.

  • Indhold: 25 kg.
  • Naturlige sten.
  • Assorteret indhold.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: