Fra: Eheim

Eheim Thermopreset varmelegeme - konstant 25 c.

Pris fra
159,95
( 127,96 )

Eheim Thermopreset varmelegeme er et godt valg, hvis du har behov for at temperaturen altid er den samme i dit akvarie.

Vægt: 0,23
Lager: På lager

Eheim ThermoPreset varmelegeme garanterer en utrolig høj temperaturnøjagtighed. Det effektive varmeelement sikrer en jævn varmefordeling og sørger for, at vandet har en konstant temperatur på 25 grader C. Eheim Thermopreset er ikke som Eheim ThermoControl, da denne ThermoPreset består af et varmelegeme, der har ekstra plasik beskyttelse, der sikrer en høj mekanisk stabilitet. Samtidig beskytter den fiskene mod brandsår, hvis de skulle komme lidt for tæt på.

Eheim Thermopreset varmelegeme er også udstyret med en tørsikring og et LED-lys, der er designet til at styre varmefunktionen. Da en akvarievarmer fungerer som en radiator til vand, er varmelegemet designet med en thermosikkerhedskontrol, der automatisk slukker varmelegemet. Så hvis den øverste del, hvor termostaten sidder, er ude af vandet, vil varmelegemet automatisk slukke, så dine fisk ikke svømmer rundt i vand, der er for varmt. Det beskyttende plastik gør også, at du ikke brænder dig, hvis du er ved at rengøre akvariet. 

Varmelegemet er yderst brugervenligt, da du blot skal komme den i akvariet, tilslutte strømmen, og så gør den resten af arbejdet. Eheim Thermopreset varmelegeme er ikke så langt og forholdsvis smalt, hvilket gør, at du kan anvende det i mindre akvarier. Det gør også, at du har lettere ved at gemme det i dit akvarium, og det vil generelt være svært at spotte. Du kan nemt se, om varmelegemet varmer, da en lampe vil lyse, som en indikation på at den varmer. 

Det er også ganske nemt at sætte den i akvariet, da den har nogle medfølgende sugekopper, du blot skal fastgøre på glasset og på varmelegemet. 
Varmelegemet er egnet til både ferskvand og saltvand. 

Fåes i forskellige varianter:

 

  • Eheim ThermoPreset 50 W, Akvariestørrelse 25-60 liter, længde 17,0 cm.
  • Eheim ThermoPreset 100 W, Akvariestørrelse 100-150 liter, længde 18,5 cm.
  • Eheim ThermoPreset 150 W, Akvariestørrelse 200-300 liter, længde 23,5 cm.
  • Eheim ThermoPreset 200 W, Akvariestørrelse 300-400 liter, længde 53,5 cm.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: