Fra: Juwel

Juwel AquaClean 2.0

209,95
( 167,96 )

Denne Juwel AquaClean 2.0 er det ideelle redskab, når du skal rengøre bunden i dit akvarium eller dit indvendige filter fra Juwel.

Model/varenr.: J87022
Vægt: 0,4
Lager: På lager

Da denne AquaClean består af flere dele du selv kan sammensætte, har du en enestående mulighed for at samle din akvariestøvsuger, så den passer i dit akvarium. Du kan samle den, så det passer i et akvarium der har en højde på 30 - 70 cm. Du kan også bruge denne Juwel AquaClean til mere end bare at rengøre bundmaterialet i akvariet. Denne støvsuger kan nemlig også rengøre dit indvendige akvariefilter uden du skal have sved på panden. Støvsugeren kan nemlig komme ind i selv de mest vanskelige områder i filteret, takket være det specielle vedhæng, der følger med støvsugeren. 

Støvsugeren er udviklet med et EasyStart-system, der aktiverer en strøm i vandet, når du klemmer på pumpen. Denne strøm sørger for, at snavs bliver suget op med tragten og bliver ført igennem støvsugeren og ender nede i den anden ende. Det er vigtigt, at du placerer en spand på gulvet, hvor den modsatte ende af tragten placeres med den medfølgende klips. Herved suges snavset ned i spanden, og du kan efterfølgende uden problemer skille dig af med indholdet i spanden.

Vigtige fordele: 

  • Gør det nemt at rengøre bunden
  • Kan samles efter dit akvarie
  • Passer til 30 - 70 cm
  • Kan rengøre dit indvendige filter

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: