Solanum Flex - ledproblemer, 5 kg

2.484,00
( 1.987,20 )

Solanum Flex, 5 kg

Model/varenr.: 20016
Vægt: 5
Lager: Ikke på lager

Solanum Flex, 5 kg

Solanum Flex - ledbrusk

 Mangler ledbrusken elasticitet eller skal brusken i ledfladerne genopbygges, er der brug for næringsstoffer som GAG’s (glucosaminoglycan). Dyr kan selv producere GAG’s ved hjælp af glucosamin eller endnu bedre, den kan få tilført chondroitinsulfat. Chondroitinsulfat er den mest fremtrædende GAG’s i brusken. Ud over at GAG’s er med til at vedligeholde eller genopbygge ledbrusk, har det en anden meget vigtig funktion. GAG’s binder vand og sørger under normale omstændigheder for at brusken indeholder omkring 80 % vand. Vandet gør at ledbrusken holdes elastisk og dermed fungerer som depot for ledvæske, der presses ud imellem ledfladerne, når ledet belastes.

Solanum Flex består hovedsageligt af chondroitinsulfat, MSM og naturligt C-vitamin fra det eksotiske acerolabær. C-vitamin indgår i dannelsen af ledbrusk. MSM (methylsulfonylmethan) sikrer organisk svovl til opretholdelse af en sund ledbrusk. MSM har tillige en irritationsdæmpende effekt ved muskel/ledproblemer.

Desuden indeholder Solanum Flex kartoffelekstrakt der fjerner affaldsstoffer og sørger for korrekt syre-baseforhold i området omkring leddene.

Curcumin fra gurkemeje beskytter blandt andet bruskcellerne mod nedbrydning. Bukkehornsfrø samt drueskindsekstrakt med et meget højt indhold af polyphenoler hjælper dyret med at optage og udnytte alle disse stoffer optimalt.

Indeholder ingen stoffer der er forbudt af FEI og Jockey Club.

Anbefalet daglig mængde: hest: 2 x 15 gram.

Pony 7,5 til 10 gram

Hund eller kat 1 gram om dagen pr. 10 kg legemsvægt.

Ved forebyggelse/vedligeholdelse anbefales halv mængde.

Fås i 100 gram, 750 gram, 2,5 og 5 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: