Brit Premium Adult - Kylling

Pris fra
69,95
( 55,96 )

Brit Premium Adult kylling er et velsmagende fuldfoder til voksne katte af alle racer

Vægt: 1,5
Lager: På lager

Brit Premium Adult kylling er et velsmagende og uimodståeligt katte foder, som selv den kræsne kat ikke kan sige nej til. Foderet er rigt på letfordøjelig protein fra kylling, godt med energi fra ris og fiber fra majs og tørrede frugter, der kan hjælpe din kat til en sund tarmflora.

Dette katte foder er tilsat lakseolie, der understøtter din kats sunde hud og flotte pels og så indeholder det ekstrakt fra Yucca-palmen, der kan reducere den skarpe lugt fra din kattebakke. Brit Premium Adult kylling er tilsat en sund og vitaminrig blanding af urte- og frugtekstrakt samt mineraler, der kan styrke din kats knogler og tænder.

Er din kats smagsløg lidt delikate, kan du med fordel lave dine egne blandinger af foder til netop din kat. Brit Premium Adult kylling kan både spises tørt og fugtes med lidt vand. Du kan også blande dette foder med andet tørfoder fra samme serie eller bruge Brit Premiums vådfoder til katte som topping. Dette er især fornuftigt til katte, der har svært ved at opretholde en sund væskebalance.  

Vigtige fordele

  • Et velafbalanceret fuldfoder til den voksne kat.
  • Glutenfri.
  • Proteinrig og velsmagende kylling.
  • Indeholder lakseolie, der er godt for din kats hud og pels.
  • Yucca-ekstrakt reducerer lugtgener fra kattebakken.
  • Når din kat bliver ældre end 7 år anbefaler vi at skifte til Brit Premium Senior katte foder.

 

Brit Premium Adult kylling er et dejligt og alsidigt tørfoder til katten mellem 1 og 7 år, der dækker din voksne kats daglige næringsbehov

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: