Brit Premium - Indoor

Pris fra
69,95
( 55,96 )

Brit Premium Indoor er et tørfoder med kylling til katte i alle racer, der bor indendørs

Vægt: 1,5
Lager: På lager

Brit Premium Indoor kattemad med kylling er specielt sammensat til de katte, som primært holdes indenfor. Indekatten vil sammenlignet med andre katte have færre muligheder for at opnå den daglige motion. Derfor er det vigtigt, at din kat får det rette foder for at holde sin idealvægt.

Katten, der bor indenfor, kan også døje mere med hårboller, da den ofte vil bruge mere tid på soignering. Derfor indeholder Brit Premium Indoor en fornuftig sammensætning af fibre, som gavner din kats fordøjelse og øger udskillelsen af hårboller i afføringen.

Brit Premium Indoor er et lækkert tørfoder med kylling, der giver din kat den næring, den har brug for til daglig. Når din kat primært opholder sig indendørs, har den ikke brug for lige så mange kalorier, som en udekat. Derfor har Brit Premium Indoor et lavere indhold af energi og fedt, men et højt proteinindhold og en balanceret mængde mineraler, der er med til at sikre sunde urinveje for din kat.

Vigtige fordele

  • Specielt sammensat til indekatte.
  • Medvirker til at reducere hårboller og til at sikre en sund fordøjelse.
  • Hjælper din kat med at holde sin idealvægt.
  • Sunde urinveje.
  • Vitaminrigt tørfoder.


Brit Premium Indoor katte foder indeholder alle de næringsstoffer og vitaminer, som din inde kat behøver for at holde sig sund og rask

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: