Brit Premium - Laks

289,95
( 231,96 )

Brit Premium Adult med laks er et velsmagende tørfoder til voksne katte af alle racer

Model/varenr.: BK400800
Vægt: 8
Lager: På lager

Vil du gerne forkæle din kat lidt eller har den brug for lidt variation, er Brit Premium Adult med laks et meget mangfoldigt kattefoder. Ikke nok med at det kan mixes med de andre smagsvarianter af tørfoder i samme kategori og kan serveres både fugtigt og tørt, men det kan også blandes med vådfoder fra Brit til katte. Sidstnævnte kan også være en god idé, hvis din kat har svært ved at holde står på væskebalancen.

Brit Premium Adult Salmon tørfoder smager dejligt af laks og giver selv katten med de krævende smagsløg et dejligt måltid. Foderet er fyldt med protein og fiberindholdet fra tørret frugt og grønt kan støtte din kats fordøjelsessystem og så er det glutenfrit. 

Brit Premium Adult med laks indeholder en glimrende blanding af urte- og frugtekstrakt, der er med til at give din kat en vitaminer og mineraler, heriblandt fosfor og kalk, der gavner din kats tænder og knogler, og så er foderet med Yucca-ekstrakt, der kan støtte din kats afføringsmønster og mindske lugtgener fra kattebakken.

Vigtige fordele

  • Et velafbalanceret fuldfoder til den voksne kat.
  • Glutenfri.
  • Proteinrig og velsmagende laks.
  • Indeholder fiskeeolie, der er godt for din kats hud og pels.
  • Yucca-ekstrakt reducerer lugtgener fra kattebakken.
  • Alsidigt kattefoder.
  • Når din kat bliver ældre end 7 år anbefaler vi at skifte til Brit Premium Senior kattefoder.


Brit Premium Adult med laks er et dejligt og alsidigt fuldfoder med laks til katten mellem 1 og 7 år, der dækker din voksne kats daglige næringsbehov

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: