Brit Premium - Senior

Pris fra
69,95
( 55,96 )

Brit Premium Senior er et lækkert fuldfoder til katten over 7 år

Vægt: 1,5
Lager: På lager

I takt med at din kat bliver ældre, ændrer dens ernæringsmæssige behov sig også. Dette skyldes blandt andet, at din kat vil være mindre aktiv end tidligere og derfor kan have lidt sværere ved at holde vægten. Samtidig gør alderen også din kat mindre modstandsdygtig og så er det vigtigt at støtte dens naturligt immunforsvar.

Brit Premium Senior er udviklet specielt til ældre katte og med dette foder får din kat tilført de vitaminer, den har brug for, der er med til at holde katten sund og rask. Det afbalancerede indhold af mineraler, frugt og urter hjælper din kat med at vedligeholde sunde knogler og tænder, mens tilsætningen af ekstrakt fra Yucca-palmen støtter din kats fordøjelse.

For at din kat får et godt og langt liv, er det vigtigt den får den rette kattemad. Brit Premium Senior er henvendt til katte fra 7 år og opefter. Fedtprocenten er reduceret og maden indeholder færre kalorier, men er stadig rig på protein fra velsmagende kylling og er tilsat lakseolie, der hjælper din kat med at holde en sund pels.

Vigtige fordele

  • Specielt udviklet til ældre katte.
  • Styrker din kats immunforsvar.
  • Har et optimalt kalorie indhold.
  • Har et balanceret minera lindhold, som støtter din kats urinveje.
  • Lavere fedprocent.
  • Lakseolie med omega-3.


Brit Premium Senior med kylling er et tørfoder, der giver katten over 7 år de bedste betingelser, så den kan forblive sund og rask.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: