Brit Premium - Sterilised

Pris fra
68,95
( 55,16 )

Brit Premium Sterilised med kylling er et lækkert fedtfattigt tørfoder til neutraliserede katte

Vægt: 1,5
Lager: På lager

Brit Premium Sterilised er et uimodståeligt tørfoder til katten, der er blevet kastreret eller neutraliseret. Når en kat bliver steriliseret vil den typisk være mindre aktiv og derfor er det en god idé at tænke over, hvilket foder man giver sin kat. Ejer du en neutraliseret kat, er Brit Premium Sterilised et godt sted at starte, da dette foder har et lavere energi- og fedtindhold, så din kat lettere undgår at få for meget på sidebenene.

Dette lækre tørfoder fra Brit Premium er med kylling og kyllingelever for at give din kat en række proteiner, der er gode for fordøjelsen og er godt for muskulaturen. Det velsmagende kattefoder indeholder desuden tørret roe og ekstrakt fra frugt og urter, herunder citrus, kløver og rosmarin, der giver din kat vigtige vitaminer og så er foderet glutenfrit.

Dette tørfoder er tilsat lakseolie, der indeholder omega-3 fedtsyrer, der er sunde for din kats hud og giver den en flot pels, mens indholdet af kalk og fosfor kan styrke din kats knogler. Brit Premium Sterilised har desuden et lavt magnesiumindhold, der kan støtte din kats urinveje samt Yucca-ekstrakt, der kan reducere den skarpe lugt fra kattens urin og afføring.

Vigtige fordele

  • Fuldfoderet dækker de daglige næringsbehov.
  • Rig på omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie, der kan give en skinnende pels.
  • Hjælper den neutraliserede kats vægtbalance.
  • Lavt magnesiumindhold.
  • Vitaminrig blanding af urter og grønt.
  • Tilsat Yucca-ekstrakt, der reducerer lugten fra din kattebakke.
  • Godt med letfordøjelige proteiner til din kat.
  • Glutenfrit.

Brit Premium Sterilised er velsmagende fuldfoder til kastrerede og steriliserede katte, med en reduceret fedtprocent og et balanceret mineralindhold

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: