Carnilove Adult - Karpe & ørred

Pris fra
44,95
( 35,96 )

Carnilove Karpe & Ørred til voksne katte er skabt med respekt for den naturlige sammensætning af kattens føde og giver vores ven katten et afbalanceret foder rig på frisk fisk og skaldyr i kombination med forskellige slags grøntsager, skovbær og urter. Et kontrolleret indhold af mineraler sørger for at nyrerne og urinvejene fungerer rigtigt, mens antioxidanter fra skovbær og urter har en udrensende og anti-inflammatoriske virkning. En tilbagevenden til en naturlig føde hjælper med at holde den kastrerede kat i optimal fysisk form

Vægt: 0,4
Lager: På lager

Et Ultra Premium kattefoder til steriliserede og kastrerede katte. Her får du et kornfrit og kartoffelfrit foder med lækkert frisk kød. Carnilove foderet her er med Karpe og Ørred. Med dette foder giver du din kat et velafbalanceret foder, som er rigt på frisk fisk og skaldyr i kombination med forskellige grønsager, urter og skovbær. Et kontrolleret indhold af mineraler sørger for at nyrerne og urinvejene fungerer rigtigt, mens antioxidanter fra skovbær og urter har en udrensende og anti-inflammatoriske virkning. En tilbagevenden til en naturlig føde hjælper med at holde den kastrerede og steriliserede kat i optimal fysisk form.
 
Ingredienser
Frisk karpekød, udbenet (25 %), tørret ørred (20 %), frisk laks, udbenet (14 %), tørret laks (12 %), græskar, kyllingefedt (konserveret med tocopheroler, 4 %), kikærter, ærter, kyllingelever (3 %), lakseolie (2 %), æbler, gulerødder, hørfrø, hydrolyserede skaller fra krebsdyr (en kilde til glucosamin, 0,026 %), bruskekstrakt (en kilde til chondroitin, 0,016 %), ølgær (en kilde til mannan-oligosaccharider, 0,015 %), cikorierødder (en kilde til fructo-oligosaccharider, 0,012 %), Yucca schidigera (0,01 %), alger (0,01 %), psylliumfrø (0,01 %), timian (0,01 %), rosmarin (0,01 %), oregano (0,01 %), tranebær (0,0008 %), blåbær (0,0008 %), havtorn (0,0008 %), ingefærrod (0,0008 %), salvie (0,0008 %)

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: