Dr. Brockamp Probac energy, 500 gram

369,95
( 295,96 )

Dr. Brockamp Probac energy 500 gr.

Model/varenr.: 272500725103
Lager: På lager

Dr. Brockamp Probac energy 500 gr.

Denne kombination gør Probac Energy til et godt supplement til ved migration, avl og fældning. Til administration gennem foderet & ideelt i kombination med Omega-3-Lecithin Oil eller Sedochol

Under rejser er Probac Energi det ideelle energiske tilskud, som kan gives forud for flyve konkurrencer. Probac Energi skal bruges sammen med lecithin olie to dage før indsættelsen til en konkurrence flyvning.

Således vil duerne modtage, alle vigtige næringsstoffer til konkurrencen flyvning og opnå top form. Brystet bliver skæl-fri og får en vidunderlig lyserød-rød farve. Probac Energy bør administreres regelmæssigt til ynglende duer som avls hjælp, så snart strumous slim fødes og de unge duers mad skiftes over til korn. Deres ekskrementer er bundet utroligt fast og de unge dyr får allerede alle essentielle næringsstoffer, der er nødvendige for en robust vækst på et tidligt tidspunkt.

Under fældningen er Probac Energy  særdeles velegnet til at holde det intestinale system og immunsystemet i ligevægt på en naturlig måde uden brug af medicin.

Indholdet af Probac Energy er afstemt efter de øgede krav under fældende og sørger for en bedre kvalitet af fjer pels. Desuden er immunforsvaret styrkes på en naturlig måde. Probac Energi er også afprøvet i forebyggelse af Småfugl sygdom (Adeno). Regelmæssig brug fremmer væksten af ​​unge duer og tillader ikke tarmparasitter den mindste chance for at sprede og formere sig.  

Probac Energy - Probiotisk energitilskud

  • Bedre befrugtningsresultater i avlsperioden
  • Regelmæssig æglægning
  • Optimal vækst hos dine unger
  • Top fjerkvalitet ved fældning
  • God afføring og super vitalitet

Indeholder alle de vigtige næringsstoffer som vitaminer, aminosyrer, mineraler og sporelementer. Nøje afstemt efter fedtstofskifte hos brevduer. Anvendes i kombination med Omega 3 lecitin olie.

Dosering:

  • 5 g til 1 kg. foder
  • 2 gang ugentligt

Indhold:

  • 500 gram

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: