Eukanuba - Adult top condition 1+

Pris fra
179,95
( 143,96 )

Eukanuba Top Condition 1+ Adult Kylling og Lever kattemad er et 100% komplet og afbalanceret foder med specielle ingredienser, som bidrager til en sund krop.

 

Vægt: 2
Lager: På lager

Katte er de fødte jægere, der elsker kød. Derfor er dette lækre foder fyldt med smag, og har et højt indhold af animalsk protein, der er kendt for at understøtte muskelmassen, så din kat kan få lov til at finde sin indre jæger frem.

For at hjælpe din kats krop med at opretholde sunde urinveje, indeholder dette foder ikke ret meget magnesium. Indholdet af kalcium samt andre vigtige mineraler, hjælper din kats krop med at fremme sunde knogler samt sunde tænder.

Eukanuba Top Condition 1+ Adult Kylling og Lever kattemad indeholder også E-vitamin, der er en antioxiedant, som er med til at støtte udviklingen af et naturligt immunforsvar, så din kat kan holde sig rask, når den løber, hopper og klatre rundt.

Dette lækre foder indeholder også roetrævler, der er kendt for at have positive egenskaber som for eksempel at understøtte en sund fordøjelse. For at hjælpe din kat med kunne føle sig fin, indeholder foderet også omega 6 og omega 3, der hjælper med at fremme hud og pelskvaliteten.

Foderpillerne er dejlig knasende, hvilket gør dem helt uimodståelig for din kat. Den teknologi, der ligger bag sammensætningen af foderpillerne sikre, at smagen rigtig kommer frem, så din kat kan få lov til at nyde hver bid.

Vigtige fordele: 

  • Indholdet af kalcium hjælper med at fremme sunde knogler og tænder
  • Præbiotika og gode fibre hjælper til en sund fordøjelse
  • Højt indhold af animalsk protein
  • Animalske proteiner hjælper med at opbygge og vedligeholde en slank muskelmasse
  • Omga-fedtsyrerene hjælper med at fremme en sund hud og flot pels
  • Kan være med til at opretholde sunde urinveje
  • Antioxidanter hjælper med at fremme kroppens naturlige immunforsvar.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: