Eukanuba - Kitten healthy start

Pris fra
179,95
( 143,96 )

Eukanuba Kitten Healthy Start kattemad er et kvalitetsfuldfoder med kylling, der med sine 91% animalsk protein* giver din killing alt den næring, den behøver for at vokse op til at blive naturens mest fantastisk rovdyr. Det høje animalske protein ndhold hjælper din killing med at opbygge og vedligeholde slanke muskler, hvilket vegetabilske proteiner ikke kan. 

Vægt: 2
Lager: På lager

Kattefoderet er afbalanceret, komplet og af høj kvalitet, hvilket understøtter en god og sund vækst. Med Eukanuba Kitten Healthy Start kattemad kan du kickstarte din killings udvikling ved hjælp af DHA. DHA er en af de vigtige omega-3 fedtsyrer, som kun stammer fra havlevende dyr. Dette hjælper med at fremme en god udvikling af din killings hjerne og syn. 

Eukanuba Kitten Healthy Start kattemad indeholder kalcium og andre vigtige mineraler, der hjælper din killing med at styrke knoglerne og tænder. E-vitamin er en antioxidant, der støtter udvikling af de naturlige forsvarsmekanismer og styrker derved immunforsvaret. Killinger er ikke færdige med at udvikle deres immunforsvar, så derfor er det vigtigt, at de får alt den hjælp, de kan få til at styrke det. 

Dette foder indeholder også den vigtige ingrediens roetrævler, der hjælper til en effektiv optagelse af nærringsstoffer.

Vigtige fordele

  • Understøtter en sund vækst 
  • Antioxidanter er med til at opbygge det naturlige forsvar
  • Fremmer sunde tænder og en god mundhygiejne 
  • Præbiotika og fibre fremmer tarmens sundhed
  • Det høje indhold af animalske proteiner hjælper med at opbygge og vedligeholde en slank muskelmasse
  • Omega 3- og -6 fedtsyrer fremmer en sund hud og en strålende pels

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: