Eukanuba - Sterilised/weight control 1+ Adult

Pris fra
153,45
( 122,76 )

Eukanuba Adult Overweight / Sterilised kattemad har den lækreste smag af kylling. Der er her tale om et komplet og afbalanceret katte foder, der er sammensat i samarbejde med erfarne ernæringseksperter, så du er sikker på, at din kat får et katte foder, der dækker dens daglige ernæringsmæssige behov.

Vægt: 1,5
Lager: På lager

Dette kattefoder er perfekt, hvis du har en voksen kat, der har det med at tage for meget på. Det kan være, at din kat er blevet neutraliseret, så den har brug for et foder, der hjælper den med ikke at overstige idealvægten. Når katte bliver neutraliseret, kan de ofte få lidt svært ved regulere vægten selv, og de har derfor brug for din hjælp.

Med dette kattefoder kommer din kat til at føle sig dejlig mæt, så snart dens daglige energibehov er indtaget, hvilket er med til at hjælpe din kat til at holde sin gode form.

Foderet indeholder L-carnitin og har et utroligt lavt fedtindhold, hvilket hjælper din kats krop til at forbrænde overskydende fedt og hjælper derved med at fastholde den slanke linje. Når en kat har tendens til at tage for meget på i vægt, er det ekstra vigtigt, at foderanvisningen bliver overholdt. 

Indholdet af E-vitamin fremmer udviklingen af din kats naturlige immunforsvar. Roetrævlerne i foderet hjælper til, at din kat har en sund fordøjelse, så den kan være den bedste udgave af sig selv. 

Vigtige fordele

  • Fuldfoder til overvægtige eller neutraliserede katte
  • Højt indhold af animalske proteiner
  • Lækker smag af kylling
  • Lavt indhold af fedt
  • L-carnitin fremmer fedtforbrændingen
  • E-vitamin hjælper med støtte immunforsvaret

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: