Eukanuba - Top condition 7+ Senior

Pris fra
224,95
( 179,96 )

Eukanuba Top Condition 7+ kattemad er et kvalitetsfuldfoder med kylling til din seniorkat, der er 7 år eller ældre. Katte foderet indeholder hele 91% animalske proteiner*, der er med til at sikre din kat stærke og slanke muskler. Da din kat er en kødæder, er det vigtigt, at du fodrer din kat, og især din ældre kat, med et katte foder, der har et højt animalsk protein indhold. Katte kan ikke leve af et katte foder, der har et højere vegetabilsk end animalsk protein indhold. Dette skyldes, at det er de animalske proteiner, der indeholder alle de essentielle aminosyrer, som din kat har brug for. 

Vægt: 2
Lager: På lager

Dette førsteklassesfoder er med til at opretholde de vigtige kropsfunktioner og bevare vitaliteten hos din aldrende kat. Eukanuba Top Condition 7+ kattemad er rigt på lever, der indeholder kalcium og andre vigtige mineraler, som styrker og vedligeholder stærke knogler. 

Eukanuba Top Condition 7+ kattemad giver din seniorkat et boost af antioxidanter og E-vitamin, der støtter din kats naturlige immunforsvar. 

Det lave indhold af magnesium holder urinvejene sunde og de tilsatte roetrævler er med til at forbedre optagelsen af næringsstoffer og sikre en sund fordøjelse. 

Vigtige fordele

  • Fuldfoder til seniorkatte
  • Indeholder 91% animalske proteiner
  • Fremmer stærke knogler
  • Fremmer en sund tarm og et velfungerende fordøjelsessystem

*af det totale protein niveau.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: