Fra: Eheim

Eheim EHFI aktiv kul

Pris fra
69,95
( 55,96 )

Eheim EHFI aktiv kul er behandlet i syre for at gøre kullet PH-neutralt, samt rense det for tungmetaller. Kullet er ekstremt effektivt, når du skal have renset eller neutraliseret vandet i dit akvarie. Kullet bliver "aktiveret", så snart det kommer i kontakt med vand. Når kullet bliver vådt, begynder det at binde skadelige kemiske substanser som foreksempel pesticider. Er der sygdom i dit akvarie evt. på grund af syge fisk, og du skal give fiskene medicin, er det ekstra vigtigt at benytte kullet til at rense vandet efterfølgende. Derved fjernes medicinresterne og vandet holdes rent. 

Model/varenr.: E251305
Vægt: 0,17
Lager: På lager

Døjer du med, at dit akvarie har et mælkehvidt skær, vil kullet også være en løsning på dette problem. Kullet filtrere vandet og dit vand vil hurtigt blive krystalklart igen.  

Det kan også være, at fiskene er kommet ned i akvariet, før vandet er helt klar til brug, og derved ikke har de nødvendige godartede bakterier, der renser vandet for eksempelvis æskramentre. Dette kan også være med til at gøre vandet uklart og bør renses. 

 

Eheim Aktiv bør kun benyttes for en kort periode på max 4 uger, hvorefter det tagets op af vandet igen. 

 

Kullet kan benyttes på forskellige måder. En af måderne er at komme det i et fint net, hvorefter nettet lægges ned i vandet. 

En anden måde du kan bruge det på, er ved at komme det i filteret. 

Når du har har medicineret dine fisk og vandet skal renses, kan du putte kullet i nettet og lægge det mellem to filterlag i dit filter 

 

Vigtige fordele: 

  • Aktivt kul for selv-aktiverende adsorption
  • Binder hurtigt chlor, pesticider og andre kemiske substanser 
  • Bruges når du har fået nyt akvarie og vandet skal klargøres
  • Bruges til at rense vandet efter medicinsk behandling
  • Benyttes kun i 4 uger 
  • Kan bruges til både ferskvand og saltvand. 

 

Da kullet kun binder de skadelige substanser, er det vigtigt, at du overholder brugsperioden på de 4 uger, da de kun sætter sig på kullet og kan derved løsne sig efter noget tid. 

Kullet er kun nødvendigt, når du skal klargøre et nyt akvarie til de nye beboer og ved sygdomme i vandet. 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: