Fra: Tetra

Tetra Goldfish Energy Sticks

Pris fra
24,95
( 19,96 )

Tetra Goldfish Energy Sticks er et lækkert fiskefoder, der er fyldt med protein og som dækker dine guldfisks ernæringsbehov.

De betagende guldfisk kan både holdes i et stort akvarie eller i en havedam og fiskene bliver langt større, når de har mere plads. Tetra Goldfish Energy Sticks fremmer den flotte rødgyldne farve for dine guldfisk og hvis du holder dem i et akvarie, bør det være sparsomt beplantet, så fiskene har godt med plads at svømme på. Guldfisk er koldtvandsfisk og trives bedst i temperaturer mellem 4 og 20 grader.

Vægt: 0,038
100 ml 250 ml
Lager: På lager

Tetra Goldfish Energy Sticks er et foder af højeste kvalitet og dine guldfisk vil elske det. Foderet flyder ovenpå, da det er her guldfisk finder føde og så er det rigt på energi og fedt. Tetra Goldfish Energy Sticks er desuden fyldt med protein, som fiskene skal bruge til at opretholde en sund og stærk muskulatur hele livet. Fiskene bør fodres 2-3 gange om dagen, men aldrig mere foder end de kan spise på et par minutter.

Tetra Goldfish Energy Sticks er et foder, der både sørger for at gøre dine guldfisk mætte og tilfredse og giver dem et sundt fuldfoder oven i købet. Foderet hjælper fiskene med at holde vandet klart og BioActive-formlen, en unik kombination af vitaminer, mineraler og sporstoffer, er gavnlig for fiskenes immunforsvar og sørger for, at de lettere kan holde sig sunde og raske.

Vigtige fordele

  • Dækker alle guldfiskenes næringsbehov.
  • Rig på protein, der gavner fiskenes muskelmasse.
  • Optimalt energi- og fedtindhold.
  • Indeholder BioActive-formlen med vigtige vitaminer og mineraler.
  • Foderet fremmer sundhed, farve og vitalitet for guldfiskene.
  • Fuldfoder af høj kvalitet til dine guldfisk.


Tetra Goldfish Energy Sticks fremmer klart vand i guldfiskenes akvarie.

  • Fåes i 2 størrelser.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: