Fra: Tetra

Tetra Goldfish Flakes

Pris fra
22,95
( 18,36 )

Tetra Goldfish Flakes Guldfiskefoder er et foder i topkvalitet, der sikre en optimal ernæring. Du kan derved være helt sikker på, at dine guldfisk får alle de vitaminer, mineraler og andre vigtige næringsstoffer gennem dette lækre foder.

Vægt: 0,033
100 ml 250 ml
Lager: På lager
 • De små flager passer perfekt til en lille mundfuld, så dine guldfisk rigtig kan blive mætte. Når du fodre dine fisk med dette Tetra Goldfish Flakes Guldfiskefoder flyder de små flakes så dine fisk har rig mulighed for at guffe foderet i sig. Efter noget tid, vil de flager der er undsluppet guldfiskenes mund stille og roligt synke mod bunden. At flagerne kan flyde så længe, inden de synker mod bunden er med til at forbedre vandkvaliteten, da chancen for at dine fisk får spist alle flagerne er større, når de ikke ligger på bunden. 

  For at være sikker på, at dine guldfisk kan svømme rundt i rent vand og være sunde, er foderet også udviklet med en BioActive- formel, som er med til at fremme dine fisks vitalitet. Formlen er også med til at opretholde klart vand i akvariet. 

  Vigtige fordele: 

  • BioActive-formel fremmer sundhed, vitalitet og vandkvalitet
  • Rig på vitaminer, mineraler og kostfibre 
  • Styrker fiskenes immunforsvar 
  • Reducerer algevækst i dit akvarie


  I forbindelse med den forbedrede vandkvalitet reduceres algevæksten, så vandet bliver mere klart.

 • Fåes i 2 størrelser.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: