Fra: Tetra

Tetra TabiMin

Pris fra
35,95
( 28,76 )

Tetra TabiMin er et sundt fuldfoder med rejer, der henvender sig til bundsøgende fisk.

Tetra TabiMin sørger for, at dine fisk får sig et lækkert måltid, som samtidig dækker alle deres ernæringsmæssige behov. For at dine fisk bedre kan opretholde og udvikle en sund og stærk muskulatur, indeholder Tetra TabiMin masser af protein. Tetra TabiMin henvender sig primært til bundsøgende fisk og derfor synker tabletterne til bunds, så dine fisk bedre kan finde dem.

 

 

Model/varenr.: 4004218203051
Vægt: 0,045
120 stk. 275 stk. 1040 stk.
Lager: På lager

Tetra TabiMin er oplagt til dig, der holder bundsøgende fisk i akvariet, da foderet her både fremmer fiskenes flotte farver og samtidig hjælper dem mod en sund vækst og vitalitet for fiskene. Bundsøgende fisk, som for eksempel maller, kan sagtens dele akvarie med andre fisk, så længe du sørger for, at de pågældende fisk har nogenlunde samme krav til forholdene i akvariet. Og så er det vigtigt at akvariets indretning passer til de fisk, du vil holde i det.

Tetra TabiMin er fikse små fodertabletter, der sikrer, at dine bundsøgende fisk får alt det, de har behov for. Og samtidig er foderet rigtig sundt; Tetra TabiMin har nemlig et højt indhold af vitaminer og mineraler, der sammen går ind og støtter fiskenes immunforsvar, så de bedre kan holde sig sunde og raske hele livet.

Vigtige fordele

  • Kvalitetsfoder til bundsøgende fisk.
  • Dækker alle fiskenes næringsbehov.
  • Smarte tabletter, der synker til bunds, så fiskene lettere kan finde foderet.
  • Fremmer farve, sund vækst og vitalitet.
  • Indeholder vigtige vitaminer og mineraler, der støtter fiskenes immunforsvar.
  • Rig på protein fra rejer.


Tetra TabiMin giver fiskene et foder, der er fyldt med protein og som hjælper dem med at holde sig flotte og farvestrålende.

Fåes i 3 forskellige størrelser.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: