Fra: Tetra

TetraMin Holiday

39,95
( 31,96 )

Tetra Holiday er et nemt og praktisk foder, som du kan give til dine fisk, når du tager på ferie.

Når du tager på ferie, er det mere end almindelig besværligt at skulle tage fiskene med sig på tur, men de skal stadig fodres. Og for at gøre det lettere kan du med fordel bruge Tetra Holiday. Du skal blot åbne pakken og vippe foderblokken ned i akvariet, så skal fiskene nok gøre resten. På den måde slipper du for at skulle involvere venner eller familie i at fodre fiskene, mens du ikke er hjemme. Tetra Holiday blokken holder i op til 14 dage, men dette afhænger naturligvis af, hvor mange fisk du har i akvariet.

Model/varenr.: T702773
Vægt: 0,03
Lager: På lager

Tetra Holiday er et foder, der er let at bruge, tager sig af fiskenes ernæringsmæssige behov og giver dem de vigtigste vitaminer og mineraler. Tetra Holiday indeholder BioActive formlen, der hjælper fiskene med at holde sig sunde og raske og så er foderet sammensat, så det ikke forplumrer dine fisks akvarievand.

Når du tager på ferie, er det vigtigt, at du sørger for, at dine fisk bliver fodret. Derfor har Tetra udviklet Tetra Holiday, der gør det let som en leg. Foderet dækker alle fiskenes essentielle behov for fedt, energi og protein og Tetra Holiday egner sig til alle prydfisk og flyder ovenpå, så det er let for fiskene at nippe til.

Vigtige fordele

  • Fodrer fiskene, mens du er på ferie.
  • Indeholder BioActive formlen med vigtige vitaminer og mineraler.
  • Forplumrer ikke vandet.
  • Suverænt kvalitetsfoder til fiskene.
  • Giver fiskene den optimale næring, når du ikke er hjemme.
  • Nem og bekvem at bruge.


Tetra Holiday er let at bruge og du behøver ikke finde familie eller venner til at passe dine fisk, når du er på ferie.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: