For hurtigere ekspedition er det kun en fordel at du skriver hvor varen må sættes

Hos Dyrenes Netsalg i Aabenraa finder du altid et stort udvalg af dyrefoder og hundemad til din bedste ven.

Vi ved, hvad der er bedst for dit kæledyr og sælger kun dyrefoder og hundemad, der lever op til de strengeste krav til råvarer, næringsoptag, smag og pris.

Vi har dyremad til alle kæledyr og fører mange forskellige mærker indenfor hundemad.

Varieret kost

Lige som mennesker har dit kæledyr også brug for variation. Det er derfor vigtigt, at din bedste ven får varieret dyrefoder og hundemad – både når det gælder smag og konsistens.

Dyrenes Netsalg i Aabenraa tilbyder derfor mange forskellige typer dyremad samt hundemad med både fjerkræ, oksekød eller fisk. Til hunde med særlige følsomme maver tilbyder vi også hundemad med lam.

Allergivenlig hundemad

Lider din hund af kløe, irriteret hud og dårlig mave, kan det skyldes allergi. Dyrenes Netsalg tilbyder derfor også hundemad uden korn og gluten, som ofte har en særdeles positiv indvirkning på allergiproblemer.

Ud over vores store sortiment indenfor hundemad og dyrefoder bugner butikken i Aabenraa også med alt i udstyr til dit kæledyr.

Hurtig levering – høj service

Vi er en lille selvstændig butik i Aabenraa, som sætter en ære i at yde den bedste service og hurtigste levering.

Hos os er du ikke blot en blandt mange. Du er vores vigtigste kunde, som har krav på det bedste dyremad til dit kæledyr.

Vi er naturligvis E-mærket og leverer fra dag til dag i hele landet.

Har du spørgsmål til din ordre, eller vil du blot have gode råd om dyrefoder, hundemad og udstyr, så kontakt os på telefon 24895939 eller besøg vores butik i Aabenraa.