Mono hundekiks, 10 kg

299,95
( 239,96 )
349,95
Du sparer: 50,00

DyrenesNetsalg Mono hundekiks er lækre runde hundekiks med en skøn smag af oksekød, som kan gives til din hund uanset dens alder eller størrelse. Navnet ”Mono” kommer sig af, at hundekiksene kun indeholder ét animalsk protein – nemlig oksekød.

Model/varenr.: HE3259
Vægt: 10
Lager: På lager

DyrenesNetsalg Mono hundekiks er ovnbagte og sprøde lækkerbiskner. Bagningen betyder også, at hundekiksene nemt kan brækkes over i mindre stykker, hvis du har en lille hund, ligesom de også er gode at tage med til eksempelvis hundetræning. En anden fordel ved DyrenesNetsalg Mono hundekiks er, at de grundet bagningen ikke fedter i lommen.

DyrenesNetsalg hundekiks findes i forskellige former, og du kan finde dem her på webshoppen. De har forskellige størrelser, faconer og smagsvarianter, så der er rig mulighed for at finde din hunds favorit blandt de mange forskellige hundekiks.

Alle hunde elsker en knasende sprød hundegodbid, og det er en god måde at vise din hund, at du holder af den. Husk dog at hundekiks er godbidder og altså ikke må gå i stedet for din hunds daglige tørfoder men skal modregnes den daglige fodermængde. Ellers risikerer du, at din hund hurtigt bliver lidt for rund.

DyrenesNetsalg Mono hundekiks skal opbevares tørt og køligt, så de bevarer deres gode smag og den lækre sprødhed. 

Husk at hunde altid bør have adgang til rent drikkevand.

Vigtige fordele

  • Sprøde og knasende hundekiks
  • Kan deles over i mindre stykker
  • Med en skøn smag af oksekød
  • Moderat fedt- og proteinindhold
  • Tørre snacks som ikke fedter i lommen

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: