Sandwich Kødben|Hundekiks - Storpak

299,95
( 239,96 )
349,95
Du sparer: 50,00

DyrenesNetsalg Sandwich Kødben er lækre små hundekiks, der smager skønt af fjerkræ. Kiksene er, som navnet siger, udformet som små sandwich, og de kan gives til alle hunde uanset deres alder, størrelse og aktivitetsniveau. DyrenesNetsalg Sandwich Kødben er lyse hundekiks med fjerkræfyld, som vil falde i langt de fleste hundes smag.

Model/varenr.: HE3224
Vægt: 10
Lager: På lager

DyrenesNetsalg Sandwich Kødben hundekiks er kendetegnet ved, at de er bagte i ovnen, hvilket gør kiksene ekstra knasende sprøde. Bagningen betyder også, at du nemt kan knække hundekiksene over i mindre stykker, hvis du har en lille hund, eller hvis du ønsker at bruge dem i forbindelse med hundetræningen. Endnu en fordel ved Companion Sandwich Kødben hundekiks er, at de er nemme at tage med på tur, da de ikke fedter i lommen eller godbids tasken.

DyrenesNetsalg hundekiks findes i forskellige former, og du kan finde dem her på webshoppen. De har forskellige størrelser, faconer og smagsvarianter, så der er rig mulighed for at finde din hunds favorit blandt de mange forskellige hundekiks.

Hunde elsker at blive belønnet med en knasende sprød hundegodbid, og det er en god måde at vise din hund, at du holder af den. Det er dog vigtigt, at du prøver at holde lidt igen med hundegodbidderne, så du sikrer dig, at din hund stadig har plads i maven til sin daglige ration tørkost. Hundegodbidder må nemlig aldrig erstatte din hunds daglige mængde tørfoder, da du i så fald risikerer, at den ikke får sine ernæringsmæssige behov opfyldt. Derudover skal du også huske at modregne hundegodbidderne i din hunds kalorieregnskab, hvis du vil undgå, at den får for meget fedt på sidebenene.

DyrenesNetsalg Sandwich Kødben hundekiks skal opbevares tørt og køligt, så de bevarer deres gode smag og lækre sprødhed. 

Vigtige fordele

  • Sprøde og knasende hundekiks formet som sandwich
  • Kan deles over i mindre stykker
  • Med en skøn smag af fjerkræ
  • Moderat fedt- og protein indhold
  • Tørre snacks som ikke fedter i lommen

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: