GRIZZLY LAKSEOLIE HUND 1000 ML

268,95
( 215,16 )

GRIZZLY LAKSEOLIE HUND 1000 ML

Rigtig godt for hunde med tør og irriteret hud. Grizzly Vildlakseolie er en fin, ren laks eolie udvundet i Alaska udelukkende fra vildlaks. Den har et højt indhold at de vigtige flerumættede Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA. Et naturligt lavt in dhold af Omega-6 fedtsyrer, gør Grizzly Vildlakseo lie endnu mere velegnet som tilskudsfoder til mod erne hundefoder end f.eks. lakseolie fra opdrætsla ks. EPA og DHA, som stort set ikke findes i plante olier, er næringsstoffer. som din hund behøver for en sund hud samt en blød og blank pels.

Model/varenr.: 835953410008
Vægt: 1
Lager: På lager

GRIZZLY LAKSEOLIE HUND 1000 ML

Rigtig godt for hunde med tør og irriteret hud.
Grizzly Vildlakseolie er en fin, ren lakse olie udvundet i Alaska udelukkende fra vildlaks. Den har et højt indhold af de vigtige flerumættede Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA. Et naturligt lavt indhold af Omega-6 fedtsyrer, gør Grizzly Vildlakse olie endnu mere velegnet som tilskudsfoder til moderne hundefoder end f.eks. lakseolie fra opdrætslaks. EPA og DHA, som stort set ikke findes i plante olier, er næringsstoffer. som din hund behøver for en sund hud samt en blød og blank pels.
Indeholder 1000 ml.


Stærkt helbred, god appetit og sunde hvalpe.
Grizzly Vildlakseolie er med sin milde aroma særdeles velsmagende for hunde og kan især hjælpe ældre hunde med at æde godt og regelmæssigt. De indtagne Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA, er meget vigtige for din ældre hunds kredsløb og evt. gigtplagede led. Den nyeste forskning viser endvidere, at fedtsyren DHA bidrager til veludviklede og træningsvillige hvalpe.

Naturens egen løsning - let at a nvende.
Vildlakseolie er den mest naturlige måde, hvorpå du kan sikre din hunds velbefindende gennem et langt og sundt liv, - og med doseringspumpen er du altid sikker på at give den rette mængde.

Næringsindhold pr. 100 g %
Råprotein
0 g
Råfiber
0 g
Råfedt/Råolie
99,9 g
Råaske
0 g
A Vitamin
1 - 1,5 mg
D Vitamin
10 - 15 mg
E Vitamin
10 - 15 mg
Vigtige fedtsyrer pr. pumpetryk - 3,5 ml:
Omega-3 fedtsyrer
935 mg (29%)
DHA (dokosaheksaensyre)
385 mg (12%)
EPA (Eikosapentaensyre)
290 mg (9%)
Omega-6 fedtsyrer
100 mg (3%)Sammensætning: Lakseolie, antioxidant, E 30 6, rosmarinekstrakt.
Kun til dyr. Ikke til human konsumption.
Opbevares mørkt ved stuetemperat ur eller køligere.

Brugsanvisning: Tilsæt dagligt til din hunds foder i.h.t. vægttabel. De bedste resultater opnås gennem et vedvarende brug.

Din hunds vægt..........Antal pumpetryk
Under 12 kg.................................1
12 - 25 kg...................................2
Over 25 kg..................................3

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: