Solanum Flex HA, 100 g til hund & kat

210,95
( 168,76 )

Solanum Flex HA, 100 g til hund & kat

Model/varenr.: 20209
Lager: På lager

Solanum Flex HA, 100 g til hund & kat

Solanum Flex indeholder naturlige næringsstoffer der indgår i ledbruskens byggesten.

Chondroitin medvirker til opretholdelsen af en elastisk og velfungerende ledbrusk. MSM sikrer organisk svovl til opretholdelse af en sund ledbrusk.

Mangler ledbrusken elasticitet eller skal brusken i ledfladerne genopbygges, er der brug for næringsstoffer som GAG’s (glucosaminoglycan). Dyr kan selv producere GAG’s ved hjælp af glucosamin eller endnu bedre, den kan få tilført chondroitinsulfat. Chondroitinsulfat er den mest fremtrædende GAG’s i brusken. Ud over at GAG’s er med til at vedligeholde eller genopbygge ledbrusk, har det en anden meget vigtig funktion. GAG’s binder vand og sørger under normale omstændigheder for at brusken indeholder omkring 80 % vand. Vandet gør at ledbrusken holdes elastisk og dermed fungerer som depot for ledvæske, der presses ud imellem ledfladerne, når ledet belastes.

Solanum Flex består hovedsageligt af chondroitinsulfat, MSM og naturligt C-vitamin fra det eksotiske acerolabær. C-vitamin indgår i dannelsen af ledbrusk. MSM (methylsulfonylmethan) sikrer organisk svovl til opretholdelse af en sund ledbrusk. MSM har tillige en irritationsdæmpende effekt ved muskel/ledproblemer.

Desuden indeholder Solanum Flex kartoffelekstrakt der fjerner affaldsstoffer og sørger for korrekt syre-baseforhold i området omkring leddene.

Curcumin fra gurkemeje beskytter blandt andet bruskcellerne mod nedbrydning. Bukkehornsfrø samt drueskindsekstrakt med et meget højt indhold af polyphenoler hjælper dyret med at optage og udnytte alle disse stoffer optimalt.

Anbefalet daglig mængde ved akutte problemer:

1 gram pr. 10 kg legemsvægt.

Ved forebyggelse og vedligeholdelse anbefales halv mængde.


Indtagelse: pulveret blandes i foderet morgen, (middag) og aften. 

Sammensætning pr. 1 gram:

Chondroitinsulfat min. 90% GAG’s:       133 mg

MSM (Methylsulfonylmethan) 99,9%:      500 mg

Kartoffelekstrakt, Curcurmin (95% Curcimin)

Drueskindsekstrakt 80% bioflavonoider

Bukkehornsfrø, Acerola-ekstrakt (17% C-vitamin):

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: