Fra: Iams

Iams adult, steriliseret - Kylling

Pris fra
199,95
( 159,96 )

Iams Adult Sterilised kattemad er et kattefoder, der er designet til katte, der er inaktive eller neutraliseret (steriliseret eller kastreret) med tendens til lidt for meget på sidebenene. Kattefoderet sørger for, at de ernæringsmæssige behov bliver opfyldt til fulde.

Vægt: 3
Lager: På lager

De nøje udvalgte ingredienser fremmer kraftige muskler og hjælper til, at din kat kommer ned på sin idealvægt, og at idealvægten bliver vedligeholdt.

Når katte er blevet neutraliseret, forsvinder deres naturlige "stopklods", hvilket betyder, at de spiser mere, end de har brug for, hvilket vil føre til vægtproblemer. De letfordøjelige fibre og andre ingredienser hjælper din neutraliserede kat med at føle sig mæt, så den ikke overspiser. Af hensyn til din kats vægt anvendes der også kylling og kalkun som primære proteinkilder. Iams Adult Sterilised kattemad har en forholdsvis stor kødandel, hvilket er med til at sikre, at din kat får alle de livsnødvendige essentielle fedtstoffer fra de animalske proteiner, den behøver.

Endelig indeholder Iams Adult Sterilised kattemad umættede omega-3 og- 6-fedtsyrer, der fremmer en sund hud og pels, så din kat både har et sundt indre og ydre. 

Vigtige fordele

  • Foderet indeholder 30% mindre fedt end Iams Adult Chicken Pro Active Health kattemad
  • Hjælper med at ramme og vedligeholde din kats idealvægt
  • Gennemtestet tørfoder i premium kvalitet
  • Rigt på proteiner fra kylling og kalkun
  • 100 pct. afbalanceret fuldfoder til katte mellem 1 og 6 år
  • Indeholder omega-3 og omega-6 fedtsyrer for en sund hud og pels
  • Indeholder hverken kunstige farvestoffer, aromastoffer eller konserveringsmidler

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: