Fra: Juwel

Juwel EccoSkim

249,95
( 199,96 )

Juwel EccoSkim er en maskine, der kombinerer fordelene ved en overfladeskimmer med et kompakt design og en kraftig justerbar overfladeskumkapacitet.

Model/varenr.: J87025
Vægt: 0,39
Lager: På lager

EccoSkim har en ydelse på 300 liter/time, og har kun et forbrug på 4,4 watt, hvilket garanterer en effektiv rengøring af vandets overflade i et ferskvands- eller saltvandsakvarium og tillige med et lavt strømforbrug. Denne lille maskine fjerner den hinde, der kan blive dannet på overfladen, og fjerner samtidig organiske rester, så vandoverfladen hele tiden holdes ren og frisk. Sugeevnen på denne Juwel EccoSkim gør, at det, der ligger i overfladen, hurtigt bliver fjernet. Det bevirker, at lyset har lettere ved at trænge igennem vandet og komme ned til bunden af akvariet. På den måde stiger iltindholdet i vandet, og fremmer vitaliteten af dine planter og fisk.

Det smarte ved denne lille maskine er, at du kan sætte den direkte til dit Juwel-filter. På den måde bliver det skidt, den suger væk, transporteret direkte ned i det indvendige filter. Hvis ikke du har et indvendigt Juwel-filter, kan du bruge denne lille maskine til at skabe cirkulation i overfladen, hvilket også er med til at fjerne den hinde, der kan opstå. Maskinen er udstyret med en dynamisk flydekontrol, der tilpasser sig vandstanden, og er derfor altid ideelt placeret til at rense overfladen effektivt. 

Sugekopperne gør, at du kan placere denne Juwel EccoSkim i et hvilket som helst akvarium, der er bredt nok. For at denne Juwel EccoSkim virker mest effektivt kan du indstille ydeevnen. Den styres individuelt, så den kan tilpasses dit akvarium og dets størrelse.

  • overfladeskimmer 300 liter/time.
  • Fjerner oveflade film.
  • Egnet til akvarier fra 0-500 liter.
  • Lavt el forbrug, 4.4 W/timen.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: