lily´s kitchen - Økologisk m. kylling

499,00
( 399,20 )

Lily´s Kitchen har lavet dette unikke komplette tørfoder, til hunde som spiser økologisk fuldfoder. Det er et komplet kornfrit hundefoder, som indeholder alt det din hund har brug for. Ønsker du et kvalitets bevidst og naturligt hundefoder, så er Lily's Kitchen økologisk kylling det perfekte valg - Lily's Kitchen er hundefoder baseret på helt enkle og rene råvarer, som kød, frugt og grønsager. Foder er produceret i England.

Model/varenr.: LH060700
Vægt: 7
Lager: På lager
Passer godt sammen
+
43,95
( 35,16 )
+
29,95
( 23,96 )
=
572,90
( 458,32 )

Det mest lækre ved foderet fra Lily's Kitchen er, at de kun anvender ordentligt kvalitetskød. Du finder altså intet knoglemel, eller andet ulækkert i deres produkter, kun reelt kød, som du og jeg selv går ned og køber i supermarkedet. Der er ikke tilsat billige fyldstoffer i foderet, så som majs, hvede eller soja.

Lily´s Kitchen indeholder mange sundhedsfremmende ingredienser, som er godt for din ældre voksne hund. Dette foder indeholde lakseolie, som er en helt fantastisk kilde til Omega-3 fedtsyre, som gavner hundens hud og pels, samt hjerte, hjerne og led. I dette foder er der tilsat økologisk solsikkeolie, vitaminer og chelaterede mineraler samt økologisk spinat - Alt ialt et komplet økologisk fuldfoder

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: