Pigeon Final sprint

249,95

EN BOOST TIL FLYVNINGER MED KORT AFSTAND!

Booster til top ydeevne!

Final Sprints unikke formel er specielt udviklet til kortdistanceløb og skal gives lige før de pakkes.

Final Sprint øger energi, udholdenhed og generel præstation. Det stimulerer en øget aktivitet, der effektivt undertrykker træthed. Det er det mest kraftfulde energitilskud til duerne og det får dine duer til at levere en top præstation.

Dens unikke sammensætning sikrer frigivelse af yderligere fedtstoffer. Derfor vil en intens forbrænding af fedt finde sted og vil medføre et ekstremt energi boost.

Da Final Sprint øger duerens energi niveau hurtigt, er dette produkt bestemt ikke beregnet til langdistanceløb og kan endda have en negativ effekt på ydeevnen, fordi duen tilbringer betydeligt længere tid i kurven.

Pigeon Health & Performance anbefaler kraftigt, at en meget lille dosis af Final Sprint anvendes oprindeligt, da det er et meget kraftigt supplement.

Model/varenr.: 570566261220
Vægt: 0,25
Lager: På lager

Brugsanvisning

Brug Final Sprint lige før duerne kommer i kurv.

Giv Final Sprint efter fodring af duer. Når fodringen er færdig, skal du tage drikkevandet væk i 30 minutter, derefter tilføje Final Sprint til vandet og give det til duer i en time. Derefter kan der gives klart vand igen.

Dosering

Bland 1 del af Final Sprint med 0,5 liter vand.

Overskrid ikke den angivne anbefalede daglige dosis. Supplerende ernæring bør ikke bruges som erstatning for en varieret diæt.

 

Sammensætning

Ernæring: Dextrose, maltodextrin, fruktose

Tilsætningsstoffer pr. Kg: Vit E, D-alfa-tocopherol: 1333 mg pr. Kg, Vit A (E 672) Retinol: 35667 IE pr. Kg

Analytiske komponenter og kvaliteter: rå protein: 8,8%, frit fedt: 0,0%, diætfedt: 0,1%, rå aske: 0%, natrium: 0,006%, lysin: 0%, methionin: 0%

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: