Pigeon|Carbo.

Pris fra
269,95
( 215,96 )

Det mest komplette ernæringstilskud, til hele året rundt!

Carbo er et yderst effektivt supplement til brevduer, der hjælper med at forbedre muskelstyrke, udholdenhed og effektivitet i perioder med intens træning og konkurrence.

Den unikke kombination af næringsstoffer er udarbejdet efter mange års forskning. Carbo indeholder de nødvendige proteiner og mineraler, der er meget effektive til at reducere mælkesyre i musklerne.

Sammensætningen består af glukosepolymerer, som er de bedste kulhydrater til at øge udholdenhed og forbedre ydeevnen. Carbo giver også vigtige næringsstoffer til metabolismen af ​​kulhydrater. Antioxidanterne i dette ernæringsprodukt er vitamin C, vitamin E og vitamin A, som er vigtige for at undgå reduktion af visse muskelgrupper. Carbo's overlegenhed stammer fra dets optimale balance i kulhydrater, elektrolytter og antikataboliske proteiner. Den indeholder den perfekte blanding til genopfyldning af udtømte reserver.

Vægt: 0,5
1 kg. 500 gram.
Lager: På lager

Brugsanvisning
I princippet gives Carbo, indtil duerne træner godt nok, ca. en time om dagen.

Flyvesæson: 3 gange om ugen
Før og efter sæson: 1 gang om ugen
Avls- & fældesæson: 3 gange om ugen

Dosering
Bland 1 til 2 måleskeer af Carbo med 1 kg foder eller 1 liter vand.

Overskrid ikke den angivne anbefalede daglige dosis. Supplerende ernæring bør ikke bruges som erstatning for en varieret diæt.

Sammensætning
Ernæring: Maltodextrin, fruktose, natriumchlorid, kaliumchlorid, magnesiumcarbonat
Tilsætningsstoffer pr. Kg: Vitamin E, D-alfa-tocoferol: 1333,33 mg pr. Kg, Vitamin A retinol: 35533 IE pr. Kg
Analytiske komponenter og kvaliteter: råprotein: 12,0%, bundet fedt: 0,0%, tilgængeligt fedt: 0,1%, råaske: 0,43%, natrium: 0,206%, lysin: 1%, methionin: 1 %

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: