Pigeon|Final fond

Pris fra
199,95
( 159,96 )

Sikrer optimal udholdenhed og ydeevne under løbet!

Final Fond er et kraftfuldt ernæringstilskud, der skal gives lige før et langdistanceløb for at øge udholdenhed, restitution og generel præstation hos duerne. Energien lagres i duens muskler under transport og bruges under flyvning!

Den unikke formel af Final Fond leverer en sofistikeret sammensætning af kulhydrater og proteiner, som er vigtige for at transportere fedt ind i "kraftcenteret" i cellerne for ekstra energi, samtidig med at genopretningsprocessen påbegyndes under træningen.

Fedtet bliver brændt af med en snebolde effekt. En intens forbrænding af fedt betyder først og fremmest en højere energiproduktion. Dette ekstra boost skærper udholdenheden hos duens muskler.

Musklerne trækker en væsentlig del af deres energi fra fedt. Final Fond spiller en afgørende rolle her i udholdenhedsøvelsen for duer og sikrer, at disse fedtstoffer leverer 80% eller endnu mere af den samlede energiproduktion.

Vægt: 0,25
250 gram. 500 gram.
Lager: På lager

Brugsanvisning
Giv Final Fond efter fodring af duer. Når fodringen er færdig, skal du tage drikkevandet væk i 30 minutter, derefter tilføje Final Fond til vandet og give det til duer i en time. Derefter kan der gives klart vand igen.

Dosering
Bland 1 måleske af Final Fond med 0,5 liter vand.
Overskrid ikke den angivne anbefalede daglige dosis. Supplerende ernæring bør ikke bruges som erstatning for en varieret diæt.

Sammensætning
Ernæring: Maltodextrin, fruktose
Analytiske komponenter og kvaliteter: råprotein: 13,2%, bundet fedt: 0,3%, tilgængeligt fedt: 0,1%, råaske: 0,10%, natrium: 0%, lysin: 0%, methionin: 0 %

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: