Pigeon|Metachol

Pris fra
129,95
( 103,96 )

TIL ET GODT FORDØJELSESSYSTEM & SUNDE FJER!

Metachol er et ernæringstilskud med en betydelig indvirkning på duernes fordøjelsessystem. Metachol stimulerer samtidig lever- og nyrefunktioner, der producerer et velfungerende stofskifte og en god generel tilstand.

Metachol indeholder en rig sammensætning af værdiskabende elementer. De svovlholdige aminosyrer virker ikke kun ved blodrensning, men forårsager også fjernelse af skadelige stoffer og fedtstoffer fra leveren og beskytter levercellerne.

'Boldine' stimulerer galdesekretion, mens 'Sorbitol' sikrer en glat tarmfunktion. Desuden er aminosyren 'Cystein' en antioxidant og sikrer fjernelse af iltradikaler, den beskytter også mod forurenende stoffer i systemet. Det er vigtigt at vide, at 'Cystein' også nærer og stimulerer øjenmusklerne. Derudover er 'Taurin' et næringsstof, der styrker hjertemuskler og sammentrækning.

Metachol er et ernæringsprodukt, der kan gives hele året rundt. Det er af stor værdi både før flyvningen eller som behandling efter en hård flyvning. Metachol bruges bedst i kombination med andre 'Pigeon Health & Performance' produkter.

Metachol forbliver frem for alt det mest passende produkt i fældesæsonen. Det stimulerer fjeropløbet og sikrer sunde fjer.

Vægt: 0,25
250 ml 500 ml 1000 ml
Lager: På lager

Brugsanvisning
Brevduer: 1 til 2 gange om ugen
Enker, unger og fældeperiode: 3 gange om ugen

Dosering
Bland 1 målebæger Metachol med 1 liter vand eller 1 kg foder.
Rystes godt inden brug. Overskrid ikke den angivne anbefalede daglige dosis. Supplerende ernæring bør ikke bruges som erstatning for en varieret diæt.

Sammensætning
Ernæring: fruktose, sorbitol
Tilsætningsstoffer pr.L .: Vitamin B2 150 mg, Vitamin B12 10 mg, Biotin 5 mg, Cholin 70.000 mg.
Analytiske komponenter og kvaliteter: råprotein: 0,1%, bundet fedt: 0%, råfiber 0%, råaske: 0%, natrium: 0%, lysin: 0%, methionin: 1%, vand 70%

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: