Pigeon|VitaBreed

449,95
( 359,96 )

Nøglen til succes i duesporten er opdræt af ungerne. Det fortjener derfor den nødvendige opmærksomhed.
Det er ikke kun en form for kunst; opdræt er også en seriøs sag, som enhver brevduemand ved. Vi forsøger at avle med de duer, som vi har den højeste forventning til. Vi ønsker at viderebringe de bedst arvelige anlæg, for at få endnu bedre duer og præstationer. Ungerne skal gennemgå en enorm metamorfose på få uger, fra det øjeblik det kommer ud af ægget til de fravænnes.
Det er vigtigt at sikre de bedst mulige forhold i den første fase af deres liv. Under avlen vil stofskiftet øges, hvilket gør duerne endnu mere følsomme overfor vitaminmangel og infektioner. Der stilles mange krav til en duekrop! Derfor er det så vigtigt at tilføre ekstra vitaminer udover de vigtige aminosyrer. Dette er vigtigt, ikke kun for befrugtning og god dannelse af ægget, men også for udklækning og vækst samt udvikling af ungen. I alle korn, uanset hvor afbalanceret de er, vil de aldrig indeholde alt hvad duerne har brug for, for at fungere korrekt. De nødvendige vitaminer er ikke fuldt tilstede i almindeligt foder. For at opdrætte sunde unger, er det nødvendigt at de overvåges optimalt under opvæksten. De har brug for de nødvendige aminosyrer og vitaminer.

Model/varenr.: 570566261205
Vægt: 1
Lager: Ikke på lager

VITABREED flydende vitaminer fra PigeonHP understøtter hele avlsprocessen og hjælper med at optimere betingelserne for ungernes vækst. VITABREED har en positiv indflydelse på duernes parringsvilje. Når befrugtningen finder sted, giver VITABREED´s unikke formel alle de nødvendige vitaminer gennem hele processen til og med væksten af ungerne. De rigtige vitaminer er afgørende for frugtbarheden og senere udvikling af ungerne. Hvert vitamin har sin egen specifikke opgave i de forskellige funktioner i kroppen. VITABREED gør en forskel under og efter avl! De flydende vitaminer gives bedst under parring, æglægning og vækst af fjerdragt samt under vækst og udvikling af ungerne. I tilfælde af vitamin E mangel, også kendt som “frugtbarheds vitamin”, kan der forekomme sterilitet. Vitamin E bidrager til den korrekte funktion af follikelstimulerende hormon (FSH), der stimulerer dyrkning af æggens ægceller og øger niveauet af kvindelige hormoner. Hos hannen stimulerer vitamin E sædmodningen og øger hannens hormonniveau. Selv uden for avlssæsonen kan det kunstigt stimuleres med VITABREED.
Vitamin D bliver skabt under påvirkning af sollys og det er netop det, der mangler i avlssæsonen. Dette vitamin er nødvendigt for kalcium og fosfor metabolisme. Det fremmer optagelsen af disse mineraler i duernes tarme. Det nuværende vitamin D3 komplex i VITABREED giver blandt andet mulighed for at blodet indeholder det rette niveau af D-vitamin, og sørger for god knogledannelsen samt skelettets struktur hos de ungerne. Ved mangel på vitamin A er modstandskraften reduceret. Kønskirtlernes produktivitet mindskes også. Resultatet bliver ubefrugtede æg,langsomt voksende unger og endda dødelighed. Dårlig hornhinde kan også forekomme. En rigtig dosis er meget vigtig, da overdosering kan føre til dårlig øjenudvikling.
En veldoseret blanding af mange vitaminer B og folinsyre bidrager til den rette udvikling af embryoet i ægget og væksten af ungerne, smuk fjerdragt og generel optimal udvikling af muskler og nerver samt en god nødvendig metabolisme af proteiner og fedtsyrer. Dette stimulerer også dannelsen af blodlegemer. Mangel på disse vitaminer vil resultere i dårlige avlsresultater og eventuelt udklækkede unger vil hurtigt dø. Den kendte belgiske brevduemand Guy Baerts som er stor fan af produkterne fra PigeonHP, udtaler om VITABREED: “Little Joe” (afbilledet på flasken) udviklede sig fra topatlet til super avler. I en alder af 18 år er Little Joe stadig ekstrem vital og stadig 100 % viril. Der er ingen tvivl om, at det er genetisk bestemt, men miljøfaktorer spiller også en vigtig rolle. 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: