Ferro, Easy life

Pris fra
65,95
( 52,76 )

De fleste af de næringsstoffer, som akvarieplanter har brug for, tilføres fra fiskenes ekskrementer og ved vandskifte. Vokser dine akvarieplanter imidlertid meget, kan der opstå mangel på specielle mikro- og makronæringsstoffer.

Vægt: 0,25
250 ml 500 ml
Lager: På lager

Hvis dine akvarieplanter mangler mikronæringsstoffer, så vil du se, at bladene på dine akvarieplanter bliver helt lyse. Mangler dine akvarieplanter derimod makronæringsstoffer, så vil du se, at de vokser markant langsommere og at de ældre blade på planten hurtigere forældes. Det er et kendt faktum, at noget af det første, som akvarieplanter kommer til at lide af, er jernmangel.

Jern er et nødvendigt mikronæringsstof for alle planter. Easy-Life Ferro er en stærk, koncentreret gødning af høj kvalitet, som blandt andet indeholder letoptageligt jern til akvarieplanter. Jern er afgørende for en god udvikling af dine planters blade og hjælper ved hjælp af klorofyl med at sikre grønne blade.

Dosering: Brug 5 ml Easy-Life Ferro pr. 100 liter akvarievand om ugen. På den måde øger du koncentrationen af jern i dit akvarium med 0,50 mg. pr. liter. Anvend den anbefalede dosis ugentligt for at holde dine akvarieplanter sunde og grønne.

Vigtige fordele

  • Stærk, koncentreret gødning.
  • Indeholder blandt andet jern og kalium.
  • Fremmer sunde, stærke planter i akvariet.
  • Indeholder hverken nitrat eller fosfat.
  • Fåes i 2 forskellige størrelser.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: