Complete Rat & Mouse 500 g

52,95

Complete Rat & Mouse 500 g

Model/varenr.: 541034061298
Lager: På lager

Complete Rat & Mouse 500 g
Complete Rat & Mouse med tranebær, ærter og kylling er, et komplet og velsmagende måltid til rotter og mus, som består af 100% let fordøjelige, ekstruderede piller. De hårde, sprøde piller medfører den naturlige nedslidning af tænderne. Tilsætningen af mindst 10% friske grøntsager sikrer en lækker smag samt indhold af gode fibre, hvilket mindsker risikoen for fordøjelsesproblemer.

De animalske proteiner og fedtstoffer i Rat Complete, kommer hovedsageligt fra kylling og fisk. Kylling har en høj biologisk værdi på grund af dens høje indhold af essentielle aminosyrer og er meget fordøjeligt. Fisk er en vigtig kilde til omega 3.

Tilsætningen af essentielle vitaminer, er med til at holde sundheden oppe. A-vitamin er vigtig for fornyelsen af hudceller, synet, reproduktion og stofskifte. D3-vitamin stimulerer indtag af calcium / fosfor og styrker dermed knoglerne. Vitamin E og C er vigtige antioxidanter, som beskytter kroppen mod frie radikaler. Begge vitaminer styrker også organismens naturlige modstandskraft. Alle Complete feeds er blevet beriget med stabiliseret vitamin C.

Tilsætningen af naturlige plante-pigmenter, lutein og β-caroten, har en positiv indvirkning på immunsystemet og den generelle tilstand. Disse carotenoider er kendt som stærke biologiske antioxidanter. Samtidig øger de også organismens naturlige modstandskraft ved at stimulere udviklingen af antistoffer mod sygdomme.
Takket være brugen af særlige naturlige fibre, mindskes risikoen for hårklumper i mave og tarmsystemet.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: