Fra: Tetra

Tetra Aqua Easybalance

Pris fra
45,95
( 36,76 )

Tetra Aqua Easybalance Vandplejemiddel er udviklet til alle typer af ferskvandsakvarier. Vandplejemidlet bidrager til biologisk sundt vand i op til 6 måneder. Med dette vandplejemiddel stabiliseres de vigtige vandværdier. Dermed kan du altså reducere antallet af vandskift.

Vægt: 0,1
100 ml 250 ml 500 ml
Lager: På lager

Tetra Aqua Easybalance vandplejemiddel reducerer rengøringsbehovet og holder fisk og planter i topform. Samtidig reduceres indholdet af fosfat og nitrat i vandet, der i for høje mængder kan være livsfarlige for fiskene. Produktets synlige nitratfjernelsesgranulat fordeler sig i akvariet og synker hurtigt til bunds hvor det udfolder sin virkning.

Som følge af den pålidelige stabilisering af pH- og KH- værdierne minimeres vandets kemiske forandringer. Dermed undgås syrestyrt som er livsfarligt for fiskene.

Den korrekte dosering tilfører værdifulde vitaminer, sporstoffer og mineraler til akvarievandet. Det anbefales at bruge 100 ml vandplejemiddel pr. 400 liter akvarievand.

Vigtige fordele:

  • Til alle ferskvandsakvarier
  • 100 ml til 400 l akvarievand
  • Reducerer antallet af vandskift stærkt
  • Fisk og planter trives bedre

 

Tetra Aqua Easybalance vandplejemiddel kan via den anbefalede dosering og generelt gode akvariebetingelser holde akvarievandet biologisk stabil i op til 6 måneder.

  • Fåes i 3 forskellige størrelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: