Eukanuba - Hundefoder - DailyCare Adult All Breeds Mono-Protein And

Nyhed
Pris fra
198,75

EUKANUBA Daily Care Mono-Protein Duck er et tørfoder til voksne hunde af alle racer.

Mono-Protein Duck som er rig på friskfrosset and er vores lavallergene formel med kun én kilde til animalsk protein. Ingredienslisten i denne opskrift er ret kort, og alle animalske ingredienser i denne mono-art diæt er kun fra and for at reducere risikoen for uønskede fødevarereaktioner og for at understøtte en stærk muskelmasse.

Lager:

Derudover indeholder denne opskrift præbiotika FOS & MOS og roemasse, som hjælper med at understøtte en sund fordøjelse, fordi allergier eller intolerancer kan have en negativ indvirkning på mave-tarmsystemet.
Med tilsat glutenfri sød kartoffel som giver en naturlig kilde til fibre og mineraler i denne kornfri opskrift. Beriget med et nøje tilpasset calciumindhold hjælper dette foder med at understøtte stærke knogler.
Et stort plus: Denne opskrift indeholder omega-3-fedtsyrer fra naturlige kilder.

Fyldt med en række antioxidanter og vitaminer, der hjælper med at understøtte et sundt immunsystem, er dette foder et lækkert alternativ til hunde med intolerancer.

Sammensætning
Ferskfrosset and (19%), andemel (19%), kartoffel, hele ærter, sød kartoffel (8%), ærtestivelse, andefedt (5,9%), tørret roepulp (2,5%), andesovs (2%), hørfrø, mineraler, fruktooligosakkarider (0,25%, et naturligt præbiotikum), mannanoligosakkarider (0,15%, et naturligt præbiotikum).

Analytiske bestanddele
Protein: 24%, fedtindhold: 12%, omega-6-fedtsyrer: 1,8%, omega-3-fedtsyrer: 0,6%, råaske: 7,2%, råfibre: 2,7%, calcium: 1,3%, fosfor: 0,96%.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: