Model/varenr.: 92-3012
0 anmeldelser

Den perfekte hundejakke

Hundejakke til den Kolde sæson. Hvis din hund er ude i længere tid, og det er koldt, er denne jakke det bedste valg, så din hund ikke fryser. Jakken er imprægneret med en speciel nano-imprægnering. Jakken kan hurtigt tages af og på og lukkes med velcro. Forskellige størrelser og 2 farver.

Pris fra
238,75
Lager: På lager
0 anmeldelser

Sikkerhedsvest til hunde

Pris fra
52,95
Lager: Kun få stk. tilbage
0 anmeldelser

Skaffevare - Leveringstid kan forekomme!

Med en Uppsala hundefrakke fra Hunter er man sikker på at hunden har optimale betingelser, både hvad angår pasform, kvalitet samt ny tænkning.

Pasformen er yderst god, og vil ligge godt på hunden

Kvaliteten er virkelig god, og kendetegner tysk kvalitet når det er bedst

Hunter Uppsala frakken tilpasses let til netop din hund grundet de mange justeringsmuligheder og detaljer.

Dækkenet er indvendigt blødt og lunt med wellness fleecefor.

Det tager kun få sekunder at give Hunter Uppsala frakken på hunden, og lukkes let over ryggen med en snaplås

 

Vægt: 0,1-0,17 kg
Pris fra
299,00
Lager: Kun få stk. tilbage
0 anmeldelser

Rain Blocker fra Hurtta er en enkelt, funktionelt og lækker full body hunde regn dragt, som med enkel dekoration holder din hund tør, når den er ude i ustadigt vejr. 

Regn dragten har forben og et højt halsstykke, der minimerer skidt og fugt på din hunds forparti og samtidig beskytter mod kraftig vind. Da Hurtta Rain Blocker dragten har lynlås i ryggen er den tilmed nem at påføre hunden - Hunden kan bevæge sig frit og løbe samt lege som den har lyst til

Vægt: 0,13 kg
Pris fra
548,00
Lager: Leveringstid er 3-7 hverdage dag(e)
0 anmeldelser

Worker er en let og meget synlig vest til udendørs aktiviteter og jagt. De mange reflekterende print og den 3M-reflekterende kantning sikrer god synlighed. Vesten er fremstillet af et elastisk og åndbart strikmateriale med et vejrbestandigt Houndtex-lag. Materialet er holdbart og støjer ikke ved brug. Maveflappen er fremstillet i holdbart, vejrbestandigt Cordura®-materiale, så det kan modstå ekstremt høj mekanisk slitage under krævende forhold.  Dette produkt indeholder Clariant Sanitized®-overfladebehandling (orange camo & green camo). Det aktive stof i overfladebehandlingen er permethrin. Permethrin beskytter mod insekter som f.eks. myg, hestefluer og tæger. Overfladebehandlingen er dermatologisk testet og sikker til brug på hunde, men kan forårsage en reaktion på følsom hud. 

Vægt: 0,2 kg
Pris fra
445,95
Lager: Leveringstid er 3-7 hverdage dag(e)
0 anmeldelser

Regndækken fra Hurtta er et lækkert kvalitetsdækken til den aktive hund. Helt særligt ved Hurtta regndækkenet er at det er foret med printet aluminiumsfolie, som reflekterer kropsvarmen tilbage til hunden. Hurtta regndækkenet er virkelig blød og rar at have på, og hunden kan nemt bevæge sig frit deri. På grund af det særlige aluminiumsfolie for kan Hurtta dækkenet også anbefales til lave temperaturer og hunde der er aktive generelt

 

Vægt: 0,3 kg
Pris fra
495,00
Lager: Kun få stk. tilbage
Model/varenr.: TX67840
0 anmeldelser

nylon/polyester speciel indre overflade reflekterer kropsvarmen med vandtæt lynlås i ryggen, kan kombineres med en sele vindtæt reflekterende elementer løbegange nakken maverem med spænde, trinløs justerbar med burrebånd i brystområdet bagbensstropper med kantbånd forenelig med dyrevelfærd i forhold til § 18 (AT)

Pris fra
390,00
Lager: Kun få stk. tilbage

Hundetøj og hundemode