0 anmeldelser
Hurtta Life Savior er en redningsvest i absolut topklasse!

Er du på udkig efter en lækker redningsvest i høj kvalitet til din hund? Så kan vi anbefale Hurtta Life Savior redningsvest.

Redningsvesten er den perfekte sikkerhed hvis du skal have hunden med ud og sejle. Vesten kan også bruges til at assistere hunden under svømning ved stranden eller søen når hunden skal nedkøles. Derudover kan den benyttes til vandsport og genoptræning. 

Redningsvesten er er fremstillet af 50% genbrugsmaterialer for at skåne miljøet. Vesten vil holde hunden flydende og hjælpe den med at holde sig oven vande. Derudover har redningsvesten refleks som vil skabe sikkerhed i mørket

Spænderne er forsynet med en ekstra låsemekanisme og vesten har et praktisk håndtag på hundens ryg, som kan bruges både til at trække hunden op af vandet med eller til at dirigere hunden ved svømning.

Den solide redningsvest til hunde er yderligere udstyret med en stålring i håndtaget, så hunden kan bindes fast eller gå med snor.

Vægt: 0,1-0,3 kg
Pris fra
469,95
Lager: Kun få stk. tilbage
0 anmeldelser

En populær ICD retrieverline i flot design og utrolig slidstærk kvalitet. Velegnet til jagt, træning og konkurrencer

Vægt: 0,12-0,15 kg
Pris fra
118,95
Lager: Leveringstid er 3-7 hverdage dag(e)
0 anmeldelser

Worker er en let og meget synlig vest til udendørs aktiviteter og jagt. De mange reflekterende print og den 3M-reflekterende kantning sikrer god synlighed. Vesten er fremstillet af et elastisk og åndbart strikmateriale med et vejrbestandigt Houndtex-lag. Materialet er holdbart og støjer ikke ved brug. Maveflappen er fremstillet i holdbart, vejrbestandigt Cordura®-materiale, så det kan modstå ekstremt høj mekanisk slitage under krævende forhold.  Dette produkt indeholder Clariant Sanitized®-overfladebehandling (orange camo & green camo). Det aktive stof i overfladebehandlingen er permethrin. Permethrin beskytter mod insekter som f.eks. myg, hestefluer og tæger. Overfladebehandlingen er dermatologisk testet og sikker til brug på hunde, men kan forårsage en reaktion på følsom hud. 

Vægt: 0,2 kg
Pris fra
445,95
Lager: Leveringstid er 3-7 hverdage dag(e)