Drizzle Coat | Regndragt, Hurtta.

Pris fra
498,50
( 498,50 )

Monsoon-regndækken er et vigtigt udstyr til enhver hund i regnfuldt, blæsende eller mudret vejr.
Vejrbestandigt og åndbart Houndtex® lamineret skalstof
Sømmene er tapede , hvilket gør dækkenet vandtæt
Meget synlige 3M® reflekser
Justerbar krave, talje og ryglængde

Kravens helt nye tekniske struktur betyder, at sømmene kan tapes endnu mere end før. I modsætning til tidligere modeller er Monsoons kravesømme lodrette, så kraven kan tapes, så den er fuldt vandtæt. Derudover er der en regnkrave lavet af vandtæt trikot omkring kanten af ​​kraven, der forhindrer vand i at gå ind i pelsen langs hundens hals. Den behageligt bløde krave kan strammes op omkring hundens hals for at beskytte bryst- og nakkeområdet.

Bagerst på regndækkenet er der lavet et reflekterende mønster, som gør dækkenet ekstra synlig i mørket. Dækkenet har også 3M reflekterende striber rundt omkring.

Monsoon fremragende pasform garanterer en god pasform for de fleste racer. Det mave bælte holder dækkenet på plads og sikrer, at den forbliver på plads uden at begrænse hundens bevægelse, selv under voldsom leg. Det brede mavebæltet dækker hundens mave og beskytter den effektivt mod mudder og sand. Monsoon er lavet af et elastisk og lydløst stof, så det er behageligt at bruge og hurtigt at tage på.

Vægt: 0,3
Lager: På lager

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: