Purelife Adult 7+

Pris fra
198,75

Kornfri højkvalitets hundefoder velegnet til alle racer af seniorhunde, mere end 7 år gamle. Dette foder er også velegnet til følsomme hunde.

 

 

Model/varenr.: 58501
Lager:

Hent produktvejledning her

Din hunds behov ændrer sig med alderen, og ældre hunde og yngre hunde har forskellige behov. Med PureLife Adult 7+ kan du give din hund et sundt og lækkert måltid hver dag og sikre, at dens ernæring opfylder ældre hundes behov. Foderet indeholder kun ingredienser af høj kvalitet med høj fordøjelighed og lavt fosforindhold for at tage sig af dine gamle venner bedst muligt. Det vil sige, at din hund får:

  • Højt indhold af animalske proteiner 
  • Rene varieret kilder til animalske proteiner, af høj næringsmæssig værdi
  • Kornfri
  • Glutenfri
  • Naturlige antioxidanter
  • God til kræsne hunde

Purelife:

PureLife er meget velegnet til hundes kødædende natur, fordi 85% af proteinet kommer fra dyr og ikke indeholder korn eller gluten. Der er mange kilder til animalsk protein, herunder kød fra tobenede, fisk og firbenet dyr Animalsk protein kommer fra kød og er velegnet til menneskeføde før og efter slagtning. Vi bruger ikke biprodukter/restprodukter som fjer og hår.

Frugt og grønt:

Ved at tilsætte forskellige frugter og grøntsager får hunde naturlig næring i form af antioxidanter, fibre og vitaminer som i PureLife Adult 7+. Der er tilføjet hørfrø som indeholder Omega 3, der kan give smuk pels og sund hud, Artiskok stimulerer galdeudskillelsen til at nedbryde fedt, Ølgær fremmer afføringen og sikrer en jævn fordøjelse, Dehydrerede gulerødder fremmer fordøjelsen og er rige på fibre, Solbær og melon tilføjer antioxidanter for at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: