Urtegræshø

89,00

Superkvalitet hø fremstillet af urtegræsblanding

I samarbejde med en innovativ Sjællandsk landmand tilbyder vi til gnavere - Brogaarden urtegræshø! En superkvalitet hø fremstillet af urtegræsblanding der er varmlufttørret. Dermed bevares den flotte grønne farve og den fine duft.

Urtegræs dyrket i Danmark som efter høsten er varmlufttørret for at bevare græssets indhold af vitaminer og mineraler. Urterne bevarer på denne måde en frisk og kraftig duft. Træstof fra græs og hø er afgørende for god trivsel for kaniner og gnavere.

Model/varenr.: 35849
Vægt: 2,5 kg
Lager: Kun få stk. tilbage

Fodring af kaniner:

Urtegræshø er godt som basisfoder til kaniner, som vitamin og mineraltilskud kan man bruge kaninpiller eller en god kaninblanding; supplér altid med hø og halm af høj kvalitet. Om sommeren er grene fra frugttræer en god kilde til fibrer og fungerer godt som miljøberigelse. Undgå grene fra stenfrugter så som kirsebær til kaniner.

Fodring af gnavere:

Urtegræshø er godt som basisfoder til gnavere, både marsvin og hamstere. Om sommeren er grene fra frugttræer en god kilde til fibrer og fungerer godt som miljøberigelse. Undgå grene fra stenfrugter så som kirsebær til kaniner.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: