Model/varenr.: 30330
0 anmeldelser
KAN KUN BESTILLES TIL AFHENTNING I JYLLINGE
Kaninpiller er et pillefoder der indeholder alle de nødvendige vitaminer og mineraler til kaniner.
Vægt: 18 kg
149,00
Lager: Leveringstid er 2-4 hverdage dag(e)
Model/varenr.: 56914
0 anmeldelser

Brogaarden Veggie Chips er store, sprøde grøntsagschips, der ikke kun er en næringsrig tilføjelse til kosten, men også vil give masser af sjov og glæde til dit kæledyr.

Vægt: 0,25 kg
39,00
Lager: Leveringstid er 2-4 hverdage dag(e)
Model/varenr.: 56913
0 anmeldelser
Brogaardens Mælkebøtte Rod – et tilskudsfoder til kanin, marsvin, chinchilla, degu, mus, rotte og ørkenrotte.

Mælkebøtterødder har et højt indhold af gavnlige fibre og næringsstoffer. Det høje indhold af fibre medvirker til et naturligt slid på tænderne. Derudover tilfører de vitaminerne A, B, C og D.

Vægt: 0,1 kg
29,00
Lager: Kun få stk. tilbage
Model/varenr.: 56912
0 anmeldelser
Brogaardens Mynte Urt - et tilskudsfoder til kanin, marsvin, chinchilla, hamster, degu, mus, rotte og ørkenrotte. 

Mynte Urt er gavnligt for dit kæledyrs fordøjelse, hud og pels. Derudover har det også styrkende egenskaber for immunforsvaret. Den er velsmagende og rig på vitamin A + C, jern og fibre, men uden at have et højt kalorieindhold. 

Vægt: 0,1 kg
29,00
Lager: Kun få stk. tilbage
Model/varenr.: 56911
0 anmeldelser
Brogaardens Tørrede Hindbærblade - et tilskudsfoder til kanin, marsvin, chinchilla, hamster, degu, mus, rotte og ørkenrotte. 

De kan gives både som en snack eller i høet som aktivering.

Hindbærblade har en antibakteriel og antiinflammatorisk virkning grundet indholdet af garvesyre. De er også gode til stofskiftet, da de øger metabolismen, som kan have en god effekt hvis dit kæledyr har brug for at tabe sig.

Vægt: 0,15 kg
29,00
Lager: Kun få stk. tilbage
Model/varenr.: 60774
0 anmeldelser
Brogaardens Æblegrene - et tilskudsfoder til kanin, marsvin, chinchilla, hamster, degu, mus, rotte og ørkenrotte.

Æblegrene er en naturlig og velsmagende snack, som har et højt indhold af træstof, der bidrager til en varieret diæt for dit kæledyr. Brogaardens Æblegrene er et kvalitetsprodukt, som giver dyret gnave og rodeaktivitet og det kan med fordel blandes i dit kæledyrs hø. Brogaardens Æblegrene er ca. 23 cm, og deres bark er rig på mikroelementer. Æblebark er meget aromatisk og velsmagende.

Vægt: 0,1 kg
24,00
Lager: Kun få stk. tilbage
Model/varenr.: 60780
0 anmeldelser

Brogaardens Kanin Specialitet - et tilskudsfoder til kaniner.

Brogaardens Kanin Specialitet er beriget med en blanding af urter, som bidrager til en næringsrig kost, der stimulerer fordøjelsen hos din kanin. Foderblandingen indeholder b.la. engurter med højt indhold af vitamin C samt Cikorie, som bidrager med fibre til en god fordøjelse. Kaniner nyder en varieret daglig diæt, så de både får stillet deres tyggebehov samt deres behov for at udvælge forskellige typer strukturer og have forskellige smagsoplevelser. Her kan Brogaardens Kanin Specialitet bidrage til at dække dette behov.

Vægt: 0,5 kg
99,00
Lager: Kun få stk. tilbage
Model/varenr.: 60781
0 anmeldelser
Brogaardens Marsvin Specialitet - et tilskudsfoder til marsvin.

Brogaardens marsvin specialitet er består af urter og grøntsager, der er designet til at imødekomme marsvins næringsmæssige behov og stimulere deres fordøjelse. Blandingen danner et godt grundlag for en næringsrig kost, der stimulerer fordøjelsen. Foderblandingen indeholder b.la. engurter med et højt indhold af vitamin C samt lindeblade til understøttelse af fordøjelsen.

Marsvin har behov for tyggetid og nyder at udforske strukturer og få forskellige smagsoplevelser, som denne blanding giver dem.

Vægt: 0,5 kg
99,00
Lager: Kun få stk. tilbage
Model/varenr.: 60776
0 anmeldelser
Brogaardens Tørrede Solsikkeblade - et tilskudsfoder til kanin, marsvin, chinchilla, hamster, degu, mus, rotte og ørkenrotte.

Tørrede solsikkeblade er en velsmagende og nærende snack, som er ideel til kaniner og gnavere. Solsikkebladene har et højt indhold af protein og vitaminerne A, C, D & E samt et højt fiberindhold, som kan bidrage til en sund fordøjelse hos dit kæledyr. Du kan med fordel blande Brogaardens Solsikkeblade i dit kæledyrs hø, for at øge aktiviteten hos dyret.

Vægt: 0,03 kg
29,00
Lager: Kun få stk. tilbage
Model/varenr.: 60777
0 anmeldelser
Brogaardens Tørret Kløver - et tilskudsfoder til kanin, marsvin, chinchilla, hamster, degu, mus, rotte og ørkenrotte.

Tørret kløver er en velsmagende og nærende snack, som er ideel til kaniner og gnavere. Den indeholder mange vigtige næringsstoffer, der kan bidrage til en balanceret og varieret diæt til dit kæledyr. Du kan med fordel blande Brogaardens tørret kløver ind i dit kæledyrs hø, for at øge aktiviteten.

Vægt: 0,12 kg
29,00
Lager: Kun få stk. tilbage
Model/varenr.: 60775
0 anmeldelser
Brogaardens Tørret Morgenfrue - et tilskudsfoder til kanin, marsvin, chinchilla, hamster, degu, mus, rotte og ørkenrotte.

Tørret Morgenfrue er velduftende, høj på smag og en naturlig kilde til vitaminer, mineraler og antioxidanter, der er essentielle for dine kaniners og gnavers sundhed og trivsel.

Vægt: 0,1 kg
29,00
Lager: Kun få stk. tilbage
Model/varenr.: 60779
0 anmeldelser
Brogaardens Tørrede Mælkebøtteblade - et tilskudsfoder til kanin, marsvin, chinchilla, hamster, degu, mus, rotte og ørkenrotte.

Mælkebøtteblade er en lækker snack, som dyrene elsker. De har en god smag og et højt indhold af vigtige næringsstoffer herunder blandt andet jern, magnesium, fosfor, og zink, alle mineraler som dit kæledyr har brug for. Du kan med fordel blande de tørrede mælkebøtteblade i dit kæledyrs hø, for at øge aktiviteten hos dyret.

Vægt: 0,15 kg
29,00
Lager: Kun få stk. tilbage
Model/varenr.: 60778
0 anmeldelser
Brogaardens Tørret Lancetvejbred - et tilskudsfoder til kanin, marsvin, chinchilla, hamster, degu, mus, rotte og ørkenrotte.

Tørret Lancetvejbred er meget velsmagende og en af de urter, som kaniner og gnavere er vilde med. Bladene og stilkene har et højt fiberindhold, hvilket har en gavnlig effekt på fordøjelsen. De indeholder desuden mange vigtige næringsstoffer, der bidrager til en balanceret diæt for dit kæledyr.

Brug dem gerne i foderskålen eller bland dem i høet som ekstra aktivering.

Vægt: 0,15 kg
29,00
Lager: Kun få stk. tilbage