Løbehjul - Natural Living

134,95

Dette hamsterhjul fra Trixie er et populært valg af mange. Det er helt igennem lavet af naturtræ og er en del af Natural Living serien fra Trixie. Med et hamsterhjul sørger du for, at din firbenede ven får mulighed for at holde sig aktiv.

Model/varenr.: TX61035
Vægt: 0,1 kg
Lager: Kun få stk. tilbage

Hjulet består af et hjul med en diameter på 20 cm, som er stort nok til alle slags hamstere. Det står stabilt på en træplade. I modsætning til mange andre løbehjul bruger Trixie kuglelejer i spindlen. Det gør, at hjulet drejer let rundt og med minimal støj. Løbefladen er solid og med afrundede kanter. Materialet gør, at gnaveren har et godt greb på underlaget, så dens sikkerhed ikke sættes på spil. Ligeledes er bagvæggen lukket, så dyret ikke kommer unødigt til skade i spindlen.

I naturlige omgivelser løber hamstere og andre smågnavere flere kilometer om dagen i deres søgen efter føde. Med Trixies træningshjul opfyldes dette behov fuldt ud i buret.

Trixie Natural Living er en omfattende serie af aktiveringslegetøj, huse og huler til fugle og gnavere - og det hele er fremstillet af naturens egne materialer.

Vigtige fordele

  • Lavet af naturtræ
  • Solid løbeflade giver bedre greb
  • Afrundede hjørner sikrer mod skader
  • Lukket bagvæg forhindrer gnaveren i at blive fanget
  • Giver naturlig aktivitet
  • Solide støjsvage kuglelejerMed et Trixie løbehjul får din lille gnaver masser af motion på et lille område.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: