Furminator DeShedding strigle - Small

188,95

Denne FURminator Børste/Karte er yderst effektiv, når det kommer til at fjerne underulden på en mindre kat med kort pels. 

Selvom din kat ikke har så lang pels, ved du sikkert godt, at den stadig kan fælde en del og hvor træls de små løse hår kan være. Der er hår i møblerne, på gulvet, under møblerne og når du lige har støvsuget, vil der stadig være nogle små hår, der har forvildet sig frem

Model/varenr.: TF691659
Lager:
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Denne FURminater egner sig specielt til, at effektivt fjerne løse hår fra din kats underuld. Karten kan faktisk fjerne op til 99% af de løse hår. Det er ikke kun dét at fjerne løse hår, der er tænkt på ved denne FURminator, men også alle detaljerne. Denne FURminator Small Børste/Karte er designet med en perfekt ergonomi, når den er i brug. Håndtaget er belagt med gummi, der gør karten yderst behagelig at holde ved. Gummiet er også med til at give dig et fast greb, selvom håndtaget bliver vådt eller fedtet. Kartehovedets specielle form gør, at karten passer perfekt til din kats krop, så du let kan komme til og rede igennem hele pelsen. 

Du behøver ikke frygte, at skade din kat med skæret, da denne FURminater har sikrede hjørner, der sikrer at du ikke kan komme til at trykke karten ned i din kats hud. Når du skal have de løse hår af karten, slipper du for at skulle bruge lang tid på at få hårene ud, da denne FURminator har en FURejector-knap, der gør at hårene let og hurtigt bliver skubbet ud af skæret.  

Vigtige fordele:

  • Velegnet til under 5 cm pels
  • Skærebredde: 4,4 cm
  • Fjerner op til 99% løse kattehår
  • Ergonomisk og slidstærkt design
  • Fjern nemt hår med FURejector-knap

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: