Purelife Adult Selection - Lam & Fisk

Pris fra
218,75

Kornfri højkvalitets hundefoder velegnet til alle racer af voksen hunde. Dette foder er også velegnet til følsomme hunde.

 

Model/varenr.: 58499
Lager:

Hent produktvejledning her

PureLife Selection er et komplet foder til voksne hunde af alle racer, der kræver et korn- og glutenfrit foder. Med lam og fisk som de eneste kilder til kød, er dette foder også velegnet til hunde, der er følsomme eller ønsker at undgå flere kilder til kød. Smagen er altid i top og derfor er Pure Life Selection også velegnet til krævende eller kræsende hunde. Din hund får:

  • 85% af proteinerne er af animalsk oprindelse
  • Kornfri
  • Glutenfri
  • Specielt udvalgte gourmetingredienser
  • Naturlige antioxidanter
  • Animalske proteiner, af høj ernæringsmæssig værdi
  • Godt til kræsne hunde

Purelife:

PureLife er meget velegnet til hundes kødædende natur, fordi 85% af proteinet kommer fra dyr og ikke indeholder korn eller gluten. Der er mange kilder til animalsk protein, herunder kød fra tobenede, fisk og firbenet dyr Animalsk protein kommer fra kød og er velegnet til menneskeføde før og efter slagtning. Vi bruger ikke biprodukter/restprodukter som fjer og hår.

Frugt og grønt:

Der bruges kun ingredienser af høj kvalitet og som er letfordøjelige.
Udover kød indeholder maden også en række forskellige frugter og grøntsager, fyldt med naturlige vitaminer, antioxidanter og fibre.
Balancen mellem opløselige og uopløselige fibre er også rigtig for din hund. Opløselige fibre såsom pektin (fra æblefiber) spiller en vigtig rolle i fordøjelseskomfort, ligesom FOS. FOS står for fructo oligosaccharider, de er præbiotika. Præbiotika fungerer som fødevareemballage til bakterier og hjælper med at skabe det bedst mulige miljø for gavnlige bakterier at leve i tarmen. Dette er vigtigt, fordi store dele af immunforsvaret er placeret her.
Alle ingredienser er nøje udvalgt for at skabe den perfekte ingrediens til din hund.
 

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: