Purelife Light/Sterilized

Pris fra
198,75
Kornfrit foder til kastreret, steriliserede og eller hunde der har tendens til overvægt. Også velegnet til følsomme hunde.
 
Model/varenr.: 44071
Lager:
Hvis din hund er steriliseret eller kastreret, eller har tendens til overvægt, er PureLife Light/Sterilized et godt valg. Du giver din hund et lækkert måltid, der ikke påvirker mætheden, selvom der tildeles færre kalorier. Ved at tilføje en afbalanceret mængde fibre og den rigtige mængde fedtsyrer, kan din hund tabe sig og samtidig bevare ernæringen. Din hund får;
 
  • 85% af proteinerne er af animalsk oprindelse
  • Korn fri
  • Gluten fri
  • Høj mæthedsværdi 
  • Naturlige antioxidanter
  • Rene råvarer

Purelife:

PureLife er meget velegnet til hundes kødædende natur, fordi 85% af proteinet kommer fra dyr og ikke indeholder korn eller gluten. Der er mange kilder til animalsk protein, herunder kød fra tobenede, fisk og firbenet dyr Animalsk protein kommer fra kød og er velegnet til menneskeføde før og efter slagtning. Vi bruger ikke biprodukter/restprodukter som fjer og hår.

 

Mæthed uden vægtøgning:

Afbalancerede mængder af opløselige og uopløselige fibre og moderate mængder af fedtsyrer. Især i kosten er fibre meget vigtige, så hunden ikke føler sig sulten. Vi har bl.a. Peberrodstilskud har den effekt at regulere blodsukkerniveauet og dermed skabe en følelse af mæthed. Derudover tilføjer peberrod også protein og fibre. Fibrene binder sig med vandet og gør tarmene fyldigere. Det sænker passagehastigheden gennem tarmsystemet og giver en langvarig mæthedsfornemmelse.
 
 
 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: