Purelife Maxi Junior

785,00
Højkvalitets kornfrit hundefoder til hvalpe/ung hunde af store racer fra 4 måneders alderen. Også egnet til sensitive hvalpe.
 
Model/varenr.: 58502
Vægt: 12 kg
Lager: Kun få stk. tilbage
PureLife Maxi Junior er til hundehvalpe fra 4 måneders alderen af stor race. Hunde har efter størrelse og race ulige ernæringsmæssige behov, det er derfor vigtigt at vælge et foder tilpasset dette. Ved at vælge Maxi Junior til din store hvalp støtter du op under en harmonisk vækst i en meget vigtig periode i din hunds liv.
 
  • 85% af proteinerne er af animalsk oprindelse
  • Korn fri
  • Gluten fri 
  • Naturlige antioxidanter
  • Sund mave og tarm
  • Godt til den kræsne hund

Purelife:

PureLife er meget velegnet til hundes kødædende natur, fordi 85% af proteinet kommer fra dyr og ikke indeholder korn eller gluten. Der er mange kilder til animalsk protein, herunder kød fra tobenede, fisk og firbenet dyr Animalsk protein kommer fra kød og er velegnet til menneskeføde før og efter slagtning. Vi bruger ikke biprodukter/restprodukter som fjer og hår.

Tilpasset pillestørrelse:

Størrelsen på pillerne er velegnet til hvalpe/ ung hunde af store racer fra 4 måneders alderen, så de har tid nok til at tygge. Derudover er maden lækker, så den er velegnet til krævende hunde. For enden af ​​pillerne er der et lag andefedt for at skabe en god duft - det er det første, hunde lægger mærke til, når de spiser.
 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: