Purelife Medium Adult

Pris fra
198,75
Kornfrit foder af høj kvalitet til voksne hunde. Også velegnet til sensitive hunde.

 

Model/varenr.: 44069
Lager:
PureLife Medium Adult er et komplet foder til mellemstore voksne hunde. Når du fodrer mellemstore voksne, skal du sørge for, at din hund får alle deres ernæringsbehov uden at gå på kompromis med deres appetit. Pillerne er trekantede i form og moderate i størrelse, attraktive for mange hunde. Pillen er overtrukket med andefedt, så den dufter og smager fantastisk. Din hund får:
  • 85% af proteinerne er af animalsk oprindelse
  • Kornfri
  • Glutenfri
  • Naturlige antioxidanter
  • Varieret kilde til animalske proteiner, af høj ernæringsmæssig værdi 
  • Super til kræsne hunde

Purelife:

PureLife er meget velegnet til hundes kødædende natur, fordi 85% af proteinet kommer fra dyr og ikke indeholder korn eller gluten. Der er mange kilder til animalsk protein, herunder kød fra tobenede, fisk og firbenet dyr Animalsk protein kommer fra kød og er velegnet til menneskeføde før og efter slagtning. Vi bruger ikke biprodukter/restprodukter som fjer og hår.

Tilpasset din hunds natur:

PureLife er lækkert og velegnet til hundes kødædende natur, fordi 85% proteinet er af animalsk oprindelse, og der er ingen korn eller gluten.
Animalske proteiner, der stammer fra hele kødkilder, distribueres bredt gennem b.la. laks, and og kalkun. Animalske proteiner afledt af kød er velegnede til konsum før og efter slagtning. Biprodukter/rester som f.eks. fjer og fjer. Kun ingredienser af høj kvalitet bruges til at sikre høj fordøjelighed og kombineret med præbiotika (FOS) for at sikre hunden får en sund mave og tarm.
 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: