Brogaarden - Marsvin Specialitet - 500 g

Nyhed
99,00
Brogaardens Marsvin Specialitet - et tilskudsfoder til marsvin.

Brogaardens marsvin specialitet er består af urter og grøntsager, der er designet til at imødekomme marsvins næringsmæssige behov og stimulere deres fordøjelse. Blandingen danner et godt grundlag for en næringsrig kost, der stimulerer fordøjelsen. Foderblandingen indeholder b.la. engurter med et højt indhold af vitamin C samt lindeblade til understøttelse af fordøjelsen.

Marsvin har behov for tyggetid og nyder at udforske strukturer og få forskellige smagsoplevelser, som denne blanding giver dem.

Model/varenr.: 60781
Vægt: 0,5 kg
Lager: Kun få stk. tilbage

Blandingen indeholder: Lancetvejbred, mælkebøtte, brændenælde, lucerne, kløver, lindeblad, hindbærblad, birkeblad, persillestilk, solhat, morgenfrue, solsikke, jordskok, hyben, rødbeder.

Brogaarden har nøje udvalgt urterne for deres specifikke egenskaber og sundhedsmæssige fordele. Du kan med fordel blande de tørret urter ind i dine marsvins hø, for at øge aktiviteten hos dem. 

  • Lucerne, kløver og lindeblad: Disse urter er naturlige kilder til fibre og andre næringsstoffer. Fibrene hjælper med at opretholde en sund fordøjelse hos dine marsvin og understøtter en normal tarmfunktion
  • Lancetvejbred, mælkebøtte, brændenælde og flere: Disse urter er kendt for deres ernæringsmæssige indhold og gavnlige egenskaber for marsvin. De er rige på vitaminer, mineraler og antioxidanter, der styrker marsvinets generelle sundhed og velvære
  • Hindbærblad, birkeblad og persillestilk: Disse urter tilføjer variation og smag til blandingen og er samtidig rig på vitaminer og mineraler
  • Solhat, morgenfrue, solsikke og jordskok: Disse urter og grøntsager er kilde til forskellige næringsstoffer, herunder vitaminer, mineraler og antioxidanter, der bidrager til et stærkt immunsystem og generel sundhed
  • Hyben og rødbeder giver ekstra lækker smag og er også rige på vitamin C og andre antioxidanter.

Brogaardens Marsvin Specialitet er af høj kvalitet og skånsomt bearbejdet, renset og pakket. 100% naturprodukt og uden tilsat farve, konserveringsmidler og brug af pesticider, hvilket gør det et godt valg for dine marsvin. Ingredienserne er nøje udvalgt for at sikre, at de er rige på de næringsstoffer, som dine marsvin har brug for.

Vær opmærksom på at urter kun bør udgøre en mindre del af dine marsvins samlede diæt, som primært består af hø og græs. Andre typer grønsager er også vigtige for marsvinets sundhed og trivsel.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: